Hvordan man laver bogstøtter med fliser

December 24

Hvordan man laver bogstøtter med fliser

Sidesten eller genbrugt fliser er en økonomisk måde at skabe dekorative bogstøtter. Da fliser fås i mange farver, teksturer, stilarter og mønstre, er de nyttige i at gøre bogstøtter, at koordinere med enhver indretning. At skabe flise bogstøtter kræver lidt tid eller udgift og tilføjer komplementære farver og tekstur til din reol.

Instruktioner

•Rengør dine fliser med et krat børste og varmt sæbevand hvis du er genbrug dem fra et andet projekt. Skyl dem godt og tør dem med et blødt håndklæde.

•Glue to fliser ryg mod ryg med hot limpistol og Gentag dette med de andre fliser, indtil du har fire sæt af to. Dette giver de dekorative sider til at vise på din bogstøtter. Hvis bøger på din hylder er tyk, tung diskenheder, lim tre eller fire brikker sammen for at skabe tykkelsen og vægt du ønsker.

•Sæt to sæt fliser sammen med hot limpistol så de danner et "L" form. Gøre dette ved stående ét sæt af fliser og vedhæfte et andet sæt på en 90-graders vinkel med en limpistol. Hold dem sammen, indtil de er tørre. Det tager kun omkring 20 til 30 sekunder.

•Form en anden "L" form med to andre sæt af fliser. Bruge bogstøtter, som de er, hvis du ikke ønsker at tilføje dekorationer.

•Klippe blomstrer off to silke blomster med wire kuttere. Vælg blomster, der koordinerer med farverne i værelset. Tusindfryd, mums, nelliker og andre flade blomster fungerer godt for dette håndværk.

•Glue blomster på ydersiden af "L" form, enten på side stående op eller top nederste sektion under fliserne. Tillad lim til at tørre. Dette tilføjer en finurlig touch til bogstøtter, som ser attraktive i en stue, den eller en piges soveværelse.

Tips & advarsler

  • Danner figurer, som en blomst, geometrisk design eller endda din første ud af faux perler og lim dem til bogstøtter til at give dem pizazz udenfor "L" form. Andre objekter, der er nyttige i at tilføje en dekorativ touch til bogstøtterne er en sten fra en rock samling, en miniature figur, en lille vase eller andre småting, du kan fastklæbe på plads. Bruge enhver størrelse fliser du ønsker for bogstøtter, selvom fliser, der er mindst 6 til 12 in. firkantet arbejde bedst.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com