Hvordan man laver bøjet krydsfiner stole

October 2

Hvordan man laver bøjet krydsfiner stole

En masse af bent-krydsfiner møbler kræver udstyr, såsom tunge damp presser under fremstillingsprocessen. Udstyr som dette er imidlertid ikke virkelig nødvendig, hvis du bruger bøjeligt krydsfiner til dit materiale. Bøjelig krydsfiner kan dannet til figur i en jig og belagt med epoxyharpiks til at låse det på plads. Når epoxy sæt, stolen vil være rap-resistent og slidstærk. En af de største fordele ved alle er, at jigs kan bruges igen og igen.

Instruktioner

Bygning af Jigs

•Sketch en profillinje én partikel bestyrelsen ved hjælp af en permanent markør for den øverste del af stolen. Bagsiden del vil være ca 28 inches i længden og afsnittet sæde vil være ca 20 inches i længden. For buede sæde fronter eller lændestøtte, kan være buet disse linjer. Linjens samlede længde må ikke overskride 4 fødder.

•Sketch en profillinje på den anden spånplader for stolens base. Linjen vises som en på hovedet "U". Stolen vil vedhæfte til base på den flade del af inverteret "U" det er ca 6 inches lang. De to ender af "U" bør ikke overstige 32 inches i afstand fra hinanden. Samlet længde må ikke være mere end 4 fod.

•IDENTIFY gennem hullet steder. Inden for den base jig, vil der være syv par af huller og i den øverste jig vil der være ni par af huller. Linjen profil vil blive placeret direkte mellem hvert par af huller. Der vil være en nøjagtige afstand af ½ tomme mellem hvert par af huller. Skabe bestemt hen til har et par huller placeret på midten, slutningen og begyndelsen af hver profil kurve.

•Anvend en boremaskine og 3/8-inch bit at gøre gennem huller i begge jigs. Vend bestyrelser og placere en T-bolt i hvert hul. Med T-bolte placeret med tænder side ned, hammer dem for at låse dem på plads i hullerne.

•Drej over boards til deres oprindelige placering. For hver T-bolt, skrue i en stål gevindstangen. Sørg for at alle stænger er vinkelret på linjen. Enhver stænger, der er ude af position kan simpelthen være bøjet tilbage på plads.

Bygge stolen

•Anvend en tabel så til skive hver sektion af krydsfiner i to portioner. En gang skar, skal portionerne måle 21 inches lang af 4 feet i længden. Sørg for, at retning af træ bøje ligger vinkelret på at saven i en vinkel på 90 grader.

•Anbring par af krydsfiner stykker ansigt til ansigt med hinanden. Placere dem i jigs midt i stålstang stolper til en test passer. Mellem stænger, bør krydsfiner stykker være fast presset til hinanden uden nogen kinks. Hvis det er nødvendigt, foretage justeringer til jigs.

•Tag ud af træ fra jigs. Krølle i halv to sektioner af plastfolie og placere dem i jigs med de foldede side ned.

•Brug 2-delt epoxy pr fabrikantens anvisninger til at dække ansigtet af en af plader af krydsfiner.

•Anvend en maling rulle og dække en side fra et stykke af hvert par af krydsfiner sektioner. Som før, tryk sammen et par af krydsfiner stykker, derefter placere den i stol jig. Sørg for plast lægger mellem krydsfiner og jig. Gentag processen for de andre to stykker, placere dem i den base jig. Mens ender af kurven udenfor stykker vil være lidt kortere, så stykker på indersiden, enderne skal være som flush som muligt. Lad epoxyen kur helt som pr vejledningen fra fabrikanten.

•Tag ud af bøjet krydsfiner fra jigs og brug en bordrundsav for at trimme enderne, så de flugter.

•Tag off plast fra jigs. Placer presenningen på gulvet. På toppen af plastfolie, skal du placere stykker af bøjet krydsfiner på deres sider.

•Kontrollér brug af maling bakke og frisk roller at blande 2-delt epoxy. Brug en maling rulle til at anvende epoxy og pels hver side af stykkerne af bøjet krydsfiner. Sørg for at epoxyen hærder fuldt ud.

•Brug sandpapir for at fjerne eventuelle afvigelser på den træ dele. Placer basen, så den åbne ende af "U" er fladt på gulvet. Placer stolen på base's flade del, så det er stabilt.

•Anvend en boremaskine til at sætte fire 3/8-inch huller i sædet sektion bosat over den flade del af stolen 's base. En tre tommer kvadrat konfiguration vil blive dannet af hullerne. Køre vognen bolte igennem hullerne til at vedhæfte basen til stolen. På undersiden af basen, sat på en skive og møtrik på hver bolt og fast spænd.

•Give mulighed epoxyen tørre og nå sin fulde styrke. Når alt er helt tørret, kan stolen bruges.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com