Hvordan man laver børste bunker

July 7

Hvordan man laver børste bunker

Opretter en pensel bunke er mere end bare en måde at tiltrække fugle og andre vilde dyr til uhindret udsigt. Ved at gøre en børste bunke, du hjælpe at sætte nogle af naturlige habitat tilbage. Børste bunker henvise til dynger af pinde og sammenlignelige elementer. Disse børste bunker kan fungere som husly eller reproduktive dækning for fugle, der normalt bygger lav reder; de kan endda husly dvale sommerfugle. De er også en tankevækkende måde at bruge materialer, der kan normalt ender i papirkurven.

Instruktioner

•Walk til et sted i din værftet, der er fjernt fra den største strøm af trafik, men stadig synlige for dig fra udsigtspunkt i huset. Sted fire logs eller store grene mindst 6 fod lang i en firkantet formation.

•Sæt seks tyndere pinde eller logger i en tipi formation bare inde i firkanten. Placer dem, så de grønne enderne af grenene rører jorden.

•Tilføj flere, mindre og tyndere pinde til tipi til at fylde i de åbne rum. Placer dem med deres grønne ender nedad. Lokalisere retning af den tungeste vind, og tilføje flere kviste, grene og blade til siden af den struktur, der forbinder med de stærkeste vinden.

•Tilføj mere grene, pinde og blade som de gamle få slået ned eller blæst væk over tid. Opret crisscrossing vægge af pinde, der har en honeycomb effekt at styrke strukturen over tid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com