Hvordan man laver Bougainvillea planter blomst og være sund

May 24

Bougainvillea blomst næsten konstant under højre vækstbetingelser og bougainvillea anlæg faktisk trives mere på omsorgssvigt på bestemte tidspunkter af året. Ved at følge de rigtige skridt er det muligt at have bougainvillea blomster på planter fra 3 til 6 måneder af året.

Instruktioner

•Lære hvad bougainvillea planter reagere på og give dem de betingelser, de har brug for. Idet de tropiske planter, Bougainvillea lide høje temperaturer og masser af vand, men ikke vand logget jord. De to vigtigste sæsoner i troperne er vådt og tørt med bougainvilleaer kommer ind bloom efter at gå gennem en tørre sæson og kortere dage. Bougainvillea blomstrende opstår på ny vækst så beskæring dem for at tvinge flere nye grønne vil øge antallet af blomstrer med deres farverige højblade. Jord for bougainvillea bør være surt med en pH-værdi mellem 6.0 og 6.5, og det bør dræn godt. Hvis jorden er hovedsagelig sand og ikke gør indeholder meget lerjord, berige det med rådnet blade, sphagnum og pine bark. Bougainvillea er tunge foderautomater og er følsomme over for høje fosfor niveauer. Er tunge brugere af magnesium er det vigtigt at bruge de korrekte gødning på det rigtige tidspunkt af året.

•Plant bougainvillea planter i fuld sol, kender deres zone hårdførhed og vand dem korrekt. Bougainvillea planter har brug for mindst 6 timer i direkte sollys om dagen som for meget skygge vil skære ned på blooming og påvirke dækblad farver. De bør modtage vand svarende til omkring 2 inches af regn hver uge når aktivt voksende eller blomstrer, og få lov til at tørre ud mellem vandingerne. I USA. zoner 9 eller højere, de kan dyrkes uden for sikkert som toppe kan blive dræbt tilbage af frost, men de vil regrow i varmt vejr. Bougainvilleaer gøre fantastiske container planter og faktisk gøre det bedre når deres rødder er overfyldt. Deres rødder er mørt og let til skade når transplanterende eller repotting.

• Giv bougainvillea planter en hvilende periode til at fremkalde blomstrer. Dem, der bor i koldere klimaer kan nyde bougainvilleaer i potter eller hængende kurve, der kan flyttes inde i de koldeste måneder for en hvileperiode. Dette tvang vækstdvale bør vare fra 2 til 3 måneder med anlægget skæres ned med halvdelen eller mere i starten. Placere den i en mørk, kold område såsom en kælder eller garage hvor temperaturer ikke vil fryse. Kun vand når en måned som alt for meget fugt kan føre til råd og ikke fodre den overhovedet. Det vil sandsynligvis miste alle sine blade, men i slutningen af perioden resten bringe det i en solrig vindue. Nye blade vil vokse ud som bougainvillea anlæg får brug til lyset igen. Når de nye blade er justeret til lyset giver den fuld sol og flytte bougainvillea udenfor når temps bo over frysepunktet om natten. Befrugte med en god tropisk plante-gødning, når nye vækst starter og bougainvillea blomstrende bør finde sted i to måneder. Hvis planten vokser ud i jorden, Tving det til hvile ved at skære den tilbage og dækker det med en lys blokering klud over de to eller tre vintermåneder. Afdække det når natten temps bo ovenfor midten af fyrrerne og dage vokser længere. Når nye vækst starter befrugte bougainvilleaer og starte beskæring til kontrol og forme dem.

•Prune Bougainvillea til at styre vækst, fremme blomstring, og til at forme. Bougainvilleaer kan beskæres på ethvert tidspunkt af året, og hvis i beholdere skal være beskæres tilbage svært når de flyttes inden for vinteren. Bougainvillea er vining planter og de fleste vil vokse overstiger længe vining stængler, hvis ikke beskæres tilbage og tvunget til at udsende side skud og være mere busket. Klemme off terminal knopper hver 3-4 uger vil forårsage kurv dyrket planter at udvikle dejlig tæt vækst vaner. Knib den terminal bud tilbage, så planten kun har to side knopper venstre. Lad det vokse ud, indtil de kan blive klemt tilbage til to knopper på hver enkelt og Gentag processen mindst en gang før lade bougainvillea anlæg form blomsterknopper. Hvis denne proces er startet i det tidlige forår, med en halv gallon størrelse bougainvillea planter, blomstrende af sensommeren der skal være smukke kurve. Bougainvilleaer kan beskæres til træet form eller standard ved at satse en enkelt stilk og fjerne alle side vækst for at gøre det bush ud i toppen, eller ved at væve flere stængler for at producere en center understøttende stilk. Proces for at gøre et bougainvillea træ er forklaret i anden artiklen, "Hvordan man laver en bougainvillea standard eller bougainvillea træ", der er opført under midler nedenfor.

•Vælg den korrekte type gødning for bougainvillea anlæg og brug nok af det på det rigtige tidspunkt. De tre tal, der bruges til at beskrive gødning står for mængder af kvælstof, fosfor og fosfat i blandingen. Bruge en gødning med en balance mellem disse tre næringsstoffer til at komplimentere jorden. Har jorden testet for at se hvilke næringsstoffer og mineraler det muligvis og dens pH-niveau er. Fosfor ikke siver ud af jorden let så det kan ophobe sig til toksiske niveauer. Hvis jorden er allerede høje fosfor pick en gødning med et lavt midterste tal som 20-10-20 som bougainvilleaer er følsomme over for den. Mineral mangler kan have skadelige virkninger på planter, forårsager gule blade, hæmmet vækst, svage rødder, og generelt dårlige Plantesundhed. Jern og Magnesium er to nødvendige mineraler for Bougainvillea, der muligvis skal tilføjes til jorden. Befrugte bougainvillea planter hver to uger, hvor aktivt voksende og blomstrende og skæres tilbage til en gang om måneden efter de blomstrende periode er overstået. I løbet af vinteren vækstdvale ikke fodre den overhovedet. Vand opløselige planteføde som Peters eller mirakel vokse er fint for bougainvilleaer, især for dem i potter eller kurve.

•Følg nogle enkle regler, når vokser bougies i potter eller kurve. Brug en god jord blanding, der opfylder de planter i pH, frugtbarhed, dræning, og lerjord indhold. Holde puljen små for anlægget, som de bedre, når rødderne er overfyldt. Ikke repot bougainvillea anlæg meget ofte og ikke beskære deres bud rødder, som dette vil sætte planterne tilbage. Brug kun en anelse større potte end rødderne har brug for og ikke angiver puljen direkte på jorden i sommeren måned. Rødderne vil vokse gennem bunden hul i jorden og derefter når flyttet, plantens rødder skal blive revet op af jorden. Fordi bougainvillea planter kan ikke lide at blive transplanteret og kan leve i årtier, bruge god robust krukker og kurve, der vil vare i flere sæsoner. Brug ikke mørkt farvede Potter i det varme sollys, som bougainvilleaer, de vil over varme. Ikke holde puljen i en underkop af vand, da dette vil føre til rådne rødder.

•Grow en bred vifte af bougainvillea velegnet til situationen og miljøet. Der er tre vigtigste arter af bougainvillea med hundredvis af forskellige sorter og hybrider af de tre arter. Vækst vaner spænder fra miniaturer til grasserende hurtigt vokser vinstokke og fra dem grenen frit danner buske til nogle der vokse næsegrus langs jorden. De kommer i næsten enhver farve i regnbuen herunder lilla, hvide, røde, lyserøde, gule og vine med nogle med brogede blade for at fuldende billedet. Nogle bougainvilleaer er mere kolde hårdføre end andre gør dem mere velegnede til dem af os i det nordlige område af deres sortiment. Gøre nogle forskning på de forskellige sorter at finde dem bedst egnet til dit område og planlagt forbrug før du køber en smukke bougainvillea. Under ressourcer nedenfor finder du links til nogle af mine andre artikler om landskabspleje og blomstrende buske. Tjekke dem ud og Vurder dem og denne artikel, tak.Alt indhold copyright-beskyttet af Aupoet.

Tips & advarsler

  • Kontrollere lokale haven og planteskoler at se, hvilke typer af bougainvillea de anbefaler for dit område.
  • Din lokale udvidelse agentur kan hjælpe med jordtyper og tests.
  • Vær opmærksom på at bougainvilleaer har torne og er ikke sikkert at plante tæt på fortove, terrasser og swimmingpools.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com