Hvordan man laver brugbar skodder

April 26

Hvordan man laver brugbar skodder

Skodder er et fremragende værktøj til at holde huse kølig om sommeren, varm om vinteren, beskytte vinduer mod stormskader, og i at lukke et hus, når du ikke er hjemme. De tilføjer et ekstra niveau af isolering mod udendørs temperaturer, som kan hjælpe med at gøre huset mere energi effektive. Hvis du vil være væk i en længere periode af tid, tilføjer de et ekstra niveau af sikkerhed, beskytte vinduerne fra at få brudt i en storm eller af en røver, der forsøger at bryde.

Instruktioner

•Plan som type af lukkeren design du ønsker på dit hus. Solid skodder vil isolere og skygge inde bedre end spaltegulve dem, mens ribbede skodder vil holde indersiden privat uden at holde alt lys.

•Measure den udvendige kant af vinduet du opbygger en lukkertid for, og opdele området i halvdelen, så du har dimensioner af to rektangler, der vil gøre skodderne. Sørg for at skodderne har en fjerdedel tomme hver side at svinge lukket uden at blive stukket på vinduesrammen.

•Vælg høj kvalitet tømmer (hvis du bruger massivt træ), ikke vil warp over tid. Derefter, skær hver af rektangler ud. Hvis du bruger træplader, vil du skal krydse bestyrelser for at holde sammen på hver lukkeren. Klemme brædderne sammen, at sørge for alt er firkantede, så de hænge jævnt. Skrue cross bestyrelser til lukkeren boards ved hjælp af to skruer for hvert bord, der er mindst en fjerdedel tomme længere end dybden af tværs bestyrelsen.

•Stain eller prime og maling skader de forsamlede skodder at beskytte dem mod sol og regn. Du kan gøre dette med farver, der matcher eller kontrast på dine trim. Hvis du ønsker at matche skodderne og trim men ved ikke præcis hvad farve dine trim er, kan du gentegne din trim på samme tid. Sørg for alt tørrer før du vedhæfte nogen hardware.

•Sæt skodder til bygningens ydervæg med en offset hængsel, der tillader lukkeren til at sidde inde i vinduet lukker hængsler, ramme når lukket.

•Tilføj hook-and-eye låse, eller et dias bolt, fra indersiden til at holde skodderne fra blæser åben når du lukker dem. Tillægge ydermur at holde skodder på plads, når de er åbne lukkeren hunde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com