Hvordan man laver brun papir lampeskærme

July 2

Hvordan man laver brun papir lampeskærme

I udformningen af et rum har ikke samme mulighed for at udtale sig så stærkt som belysning. Lamper ikke kun have en dekorativ base, men måske mere vigtigt er lampeskærm. Skyggen inkorporerer farve, form og kvalitet af lys ønskes, være det mørke og hyggelige eller let og lys. Brunt papir eller håndværk papir lampeskærme, gør om forskønnet eller plain, et stærkt indtryk på den overordnede følelse af en plads.

Instruktioner

•Vælg den rigtige slags brunt papir. Forskellige former af brunt papir har forskellige evner at give lys til at skinne igennem dem.. Brunt papir indkøbsposer, for eksempel, er meget tyk og vil ikke lade meget lys. Brun voks papir vil være gennemsigtig og lader en masse lys igennem.

•Vælg en ramme. Koniske, tromme og firkantede/rektangulære rammer er den mest egnede for begyndere. Overvej størrelse og form i forhold din indretning.

•Mark papiret og skære det ud. Når diameteren af toppen og bunden af skyggen er den samme, alt du behøver er en strimmel af papir, der er 1 tomme højere end rammen og 1/2 tommer længere end omkredsen af rammen. For konisk nuancer, roll rammen 360 grader på dit papir. Som du ruller, skal du markere de øverste og nederste kant med 1/2-tomme mellemrum. Forbinde prikker, tilføje en ekstra 1/2-inch til top og bund, derefter skæres ud af din bue, forlader en ekstra 1/2-inch i den ene ende.

•Glue papir til rammen. Passer du papir på rammen, overlapper enderne af 1/2 tommer, og overholde med lim eller en limpistol. Fold 1/2-inch bræmme over toppen og bunden af rammen og derefter lime dem der. Du kan vælge at sætte en perle af lim. ned hver stræber tekstrudens som du passer til papiret, men vær opmærksom på at denne lim kan vise gennem dit færdige arbejde, når lyset er tændt.

•Embellish din skygge. Du kan give din skygge en mere færdigt look ved at lime et band af bånd omkring de øverste og nederste kant. Flytte bånd fra kanten af en tomme eller så kan give en mere formel look, som er et dejligt modstykke til din brunt papir. Frynser, kvaster og juveler kan give en lignende kontrast. Du kan give papiret, selv en pergament effekt ved at børste det med mineralsk olie eller klar lak.

Tips & advarsler

  • Du kan høre om syning lampeskærm materiale til rammen. Papiret skal være limet, da, i de fleste tilfælde papir er ikke stærk nok til at understøtte spændingen i tråden og det vil rive papiret.
  • Når du foretager en konisk skygge, kan det tage en overraskende mængde af papir. Afprøve roll din skygge på gulvet og måle det område den dækker for at bestemme dimensionerne af dit første stykke papir.
  • Pærer er en kilde til varme og kan forårsage nogle materialer til antændes. Være fornuftigt om de elementer, du bruger, hvor langt væk de er fra pæren og varme bedømmelse af pæren. Halogenpærer er meget varmere end glødelamper og kan ikke være egnet til papir nuancer. Energisparepærer generelt producerer mindre varme.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com