Hvordan man laver bruser hjørne hylder ved hjælp af Bullnose keramiske fliser

March 14

Hvordan man laver bruser hjørne hylder ved hjælp af Bullnose keramiske fliser

Bullnose fliser bruges til enhver termineringspunkt, hvor flisen har brug for en overgang til et andet materiale, som en lodret sektion hvor flisen møder tapet. Kanterne af bullnose er afrundet i stedet for firkantet, hvilket gør dem ideelle til at gøre brusebad corner hylder. Alt du behøver er et par keramiske fliser værktøjer bruges under regelmæssig felt flise installationen, og du kan lave dine egne brugerdefinerede hylder i stedet for at købe en præfabrikerede self fra butikken.

Instruktioner

•Build bullnose bruser corner hylder. Brug en passende størrelse indskåret murske til at dække de tilbage sider af to stykker af bullnose flise med thinset mørtel. Tryk på de to stykker af fliser sammen fast og flytte dem, så thinset dækker bagsiden af hver flise helt, med en lille smule af thinset siver ud fra kanterne. Tillade disse stykker tørre i mindst 24 timer.

•Forbered hylden. Skrab thinset ud af fælles mellem de to stykker af flise den følgende dag med en hobbykniv. Placer hylden, så bullnose kant vender opad og billede det som den nederste side af en trekant. Brug blyant og Tømrer pladsen til at markere afsnittene to vinkel i trekanten fra de yderste hjørner af bunden af din trekant lystfiskeri opad i stykker af bullnose flise.

•Klippe bullnose flise hylde på flisen våd så. Brug måleren, der fulgte med flisen så for at skære stykker på 45-graders vinkler du markeret tidligere. Hvis din sav ikke har en vinkel guide, skal du bruge din blyant mærker som et referencepunkt for at skære trekanten. Når du er færdig, skal du have en trekant hylde med to snit kanter, der installeres i hjørnerne på væggen og en bullnose kant, der vender ind under bruseren.

•Installer bullnose flise hylder under installationen af dit felt flise. Notch felt fliser på væggen omkring sæbe hylder saa bruser hylderne er låst på plads af de omkringliggende fliser, og overholde dem til væggen med de samme thinset, du bruger til felt flise. Injektionsmørtel dem på plads med resten af installationen.

Tips & advarsler

  • Gentag processerne for så mange hylder som du ønsker at opbygge. En typisk 12 x 12 tommer flise kræver en 3/8-inch indskåret murske. Større fliser vil kræve et større hak og mindre fliser omvendt. Placer hylderne på dit foretrukne højde. Den gennemsnitlige højde for hylder er på brystet og øje niveau, men du kan justere højden efter behov under felt flise installationen.
  • Bære sikkerhedsbriller, når opererer en flise våd så.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com