Hvordan man laver bur dimensioner for a/c enheder

October 11

Hvordan man laver bur dimensioner for a/c enheder

A/c enhed bure er designet til at beskytte din udvendige klimaanlægget mod tyveri. Kobber i kondensatoren enhed er den mest almindelige element, der er stjålet på grund af dens værdi. En a/c bur er placeret over air conditionere enhed, boltet til pad enheden sidder på og kan låses op i tilfælde enheden behov for service. Ved fastsættelsen af dimensioner til din bur, overveje typen og størrelsen af pad din klimaanlægget sidder på.

Instruktioner

•Measure højde, bredde og dybde i din klimaanlægget med et målebånd. Notér disse dimensioner der skal bruges når du bestiller et bur.

•Measure bredde og dybde af kondensatoren pad og markere dette. Hvis din kondensator pad er kun lidt større end din air conditionere enhed, købe et bur, der er en størrelse større end din enhed, så du kan montere det ned i jorden.

•Indstil hvad musemåtten kondensator er lavet af. Hvis det er lavet af beton, er det sikkert at bolt buret til pad. Hvis det er lavet af plastik, bestille en større størrelse, så du kan montere den i jorden og ikke ind på plastik til at gøre det mere sikkert.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com