Hvordan man laver Caulk Stick til flise

February 5

Caulk bruges i flise programmer langs kanterne, i hjørner, omkring inventar og andre steder, flisebelagt overfladen opfylder en tilstødende overflade. Caulk bruges der, fordi det er fleksibelt og vil flytte hvis overflader flytter, i stedet for revner som injektionsmørtel. Caulk er lavet til at holde sig til en overflade, hvor den anvendes, men hvis disse overflader er ukorrekt rengjort og forberedt, caulk kunne komme op i måneder eller uger.

Instruktioner

•Apparatet rense fliser langs det fælles område ved hjælp af din svamp, slibende flise rengøringsmidler og vand. Krat det energisk for at fjerne snavs eller glans fra flise overflade, og eventuelle blokeringer fra inde i leddet, you gonna caulk. Skyl godt.

•Mix blegemiddel og vand i din plast spray flaske, i en halv-og halvt løsning. Let spray ned fælles. Lad blegemiddelopløsning tørre i 12 timer.

•Indstil caulk røret ind i caulk pistol. Brug din barbermaskine kniv til at skære fra spidsen af caulk røret i en diagonal vinkel. Hullet skal være omkring en 1/4-tomme på tværs. Skub en indramning negle ind i hullet for at bryde Seglet inde.

•Squeeze udløser pistol indtil du se caulk stige til spidsen. Hold spidsen mod ene ende af fælles, med pistolen vinklet tilbage på omkring 45 grader.

•Fortsæt klemme udløser indtil caulk fremgår af spidsen, derefter trække pistolen bagud langs fælles om en caulk linje i det. Træk pistolen til slutningen af linjen, lægge en kontinuerlig linje af caulk. Tryk på låsemekanismen på pistol til at stoppe strømmen af caulk for enden.

•Våd din tommelfinger og køre det forsigtigt langs linjen caulk, trykker og udjævning det mod flisen. Gentag for hver fælles. Lad caulk angivet til 24 timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com