Hvordan man laver Cement fliser

November 5

Cement fliser er en populær dekorativ flise i og omkring boligen og virksomheder. Mens du kan købe cement fliser, kan du også lave din egen cement fliser med en lille smule arbejde. Du vil kunne bruge cement fliser du har lavet enten indendørs eller udendørs. Cement fliser er typisk lavet til udendørs terrasser og gulvbelægning inde i boligen. Hvis du er interesseret i at gøre din egen cement fliser, behøver du ikke at være håndværk kyndige.

Instruktioner

•Purchase flise forme. Du skal bruge en flise mug for at gøre din cement fliser. Forme kommer i mange forskellige størrelser og designs. Forme måles i tommer, og de mest almindelige størrelse for gulvfliser er 9 af 9. Du kan købe flise forme fra hjem forbedring butikker og specialgrafit butik som The mug gemme (Se ressourcer). De fleste forme kommer i et sæt af 3. For 36-mund-ved-36-fods gårdhave skal du købe 16 sæt af skimmelsvampe.

•Forbered din mold til påfyldning. Når du vil gøre din cement fliser, skal du forberede fyldet i formene. Du ønsker ikke cement til at holde fast i formene, så du bliver nødt til at sprøjte lidt vegetabilsk olie i formen. Du behøver kun et tyndt lag af olie, så ikke overdrive det. Hvis du får for meget olie, kan du bruge et stykke køkkenrulle til at opsuge den overskydende olie. Dette vil sikre, at cement fliser udgivelser fra formen, når det er tørt.

•Mix din cement. Du kan købe en 5 lb. posen cement mix på din lokale hjem forbedring eller hardware butik. Du vil også brug for en blanding container, som en stor spand, og noget at blande med, som en skovl. Du vil blande cement henhold til anvisningerne på posen, som vil være at tilføje vand til blandingen i en container. Du ønsker ikke at tilføje for meget vand, selv om, så vær sikker på at følge de præcise retninger på emballagen af cement mix. Din blandingen bliver ikke løbende; i stedet vil det ligne tyk tandpasta. Hvis du ønsker at gøre farvede cement fliser, kan du tilføje en flydende farvestof i vandet før du tilføjer det til blandingen. Du kan også få farvestoffet fra et lokale hjem forbedring butik.

•Fyld din forme med cement. Du skal udfylde din forme med cement. Standard tykkelse for gulvfliser, herunder terrasse fliser, er 1/2". Du nødt til at sikre alle fliserne er den samme tykkelse. Skimmel butik anbefaler at bruge en tom 46-ounce container fastfrosne saft til at få den perfekte mængde af cement i hver skimmel. Sørg for at få alle bobler ud af formen af lidt rysten mug for at hjælpe cementen settle.

•Lad forme til tørre. Din cement-fyldt forme skal tørre i mindst en dag. Jo længere kan du lade dem tørre og setup bedre. Men du bør ikke lade dem længere end 30 dage. Dække skimmel med plast for de bedste resultater.

•Tag fliser fra formene. Når du har Lad cement fliser tørre, er du klar til at demold dem, eller fjerne dem fra formene. At demold blot flip over mug på en flad overflade og lirke op kanter at frigive mug fra flisen. Hvis du har problemer, prøv presserende i centrum og hjørnerne til at lette flise ud af formen.

•Cure fliser. Når fliserne er ud af formen vil de har brug at helbrede for mindst en uge. Placer plast over fliserne og lad dem sidde til sikker. Før du bruger din fliser bør du anvende en beskyttende sealer til det. Du kan få fra din lokale hjem forbedring eller hardware butik. Anvendelse efter anvisningerne på emballagen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com