Hvordan man laver Cement mørtel

November 28

Cement mørtel bruges til at konstruere mursten, blok og brolægger anlæg. Det er en af de stærkeste og mest stive konstruktion materialer tilgængelige til denne brug, og det kan være blandet af den gennemsnitlige gør-det-selv, der har lidt erfaring med denne type materiale. Der er flere værktøjer og ingredienser, der skal du før starten af dette projekt. Dog kan du forvente at fuldføre processen i 10-15 minutter, afhængigt af størrelsen og omfanget af arbejdet.

Instruktioner

•Tilføj 1/2-pose med tør mørtel pulver til en fugtig hjul trillebør. Mørtlen kan købes i 80-pund poser til enhver hardware butik, der sælger murværk produkter. Der er tre typer af mørtel: type Nielsen, type S og Portland mørtel. Type N er for generelle murværk som blok og mursten arbejde, type S er til murværk, der kræver ekstra styrke, som bevarer vægge og Portland mørtel er for flise og brolægger senge. Generelt, hvis du bruger en gasdrevne mixer, så du vil tilføje hele posen, men for hånd blanding, tilføje kun en halv pose. Bær en støvmaske, når du tilføjer mørtel pulver.

•Tilføj 8 skovle sand til den tørre blanding af mørtel. Denne sand skal være mursten sand i stedet for regelmæssig spille sand. Spille sand har store sten i blandingen, som vil hindre brugen af mørtel, når du bruger det til udlægning af mursten eller blokke. Bland de tørre pulver--sand og mørtel--sammen ved hjælp af en hakke, helst en hakke med et hul i midten af bladet. Disse hakker er designet til at blande mørtel.

•Tilføj 2-1/2 gallon af vand til blandingen, og fortsætter med at blande ingredienserne sammen. Mørtel blandingen vil begynde at slå op. Dog fortsat at blande, tilføje mere vand for blandinger, der er for tørt og mere pulver og sand for blandinger, der er for vådt. Ideen er at opnå en Pandekage dej konsekvent blanding. Hvis mørtlen er for tynd, soupy eller tykke, vil derefter det være vanskeligt at bruge til at lægge mursten og blokke. Men hvis bruger det til asfaltudlæggere, jo tyndere, jo bedre. Lad blandingen sat til 15 minutter og remix med hakke, tilføje mere vand hvis mørtlen er tørret for hurtigt, som kan ske, hvis blandingen er tilbage i direkte sollys.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com