Hvordan man laver Clips til at holde vegetabilske vinstokke

December 17

Hvordan man laver Clips til at holde vegetabilske vinstokke

Vegetabilske planter ofte brug for støtte for at vokse lige og bære vægten af modning frugt. Mens du kan købe plast vin klip, der Fastgør plante et træ eller wire støtte, kan den hård plast knuse stilke. Bevægelse fra vinden kan forårsage plastik til at skære i vin, forårsager skade. Brug hjemmelavet klip og bånd, der er stærke, men alligevel blød til at give den voksende grøntsag plante den hjælp det har brug for at vokse og producere.

Instruktioner

•Brug små papirclips til at holde garn omkring planten og mod støtte. Tag et stykke garn eller bløde jute bindegarn, sejlgarn og pak det omkring små, nye plante stænglen. Forlade en 1/2 til 1 tommer løkke omkring planten. Binde enderne af garn på papir klippet, så bøje papirclips til at hænge op på den støtte ledning. Denne vin clip system bør være midlertidig og kun brugt når planterne er små og lige begyndt at vokse. Har planer om at erstatte disse med stærkere støtter i fire til seks uger.

•Brug et stykke stof tape og en sort 1-tommer bindemiddel klip for blød støtte af små og mellemstore stængler og vinstokke. Wrap en 2-tommer stykke stof tape omkring stammen af vegetabilske anlægget. Binde enderne til sølv del af ringbind klip. Lirke bindemiddel klip åbne og sætte det rundt støtte. Klippet vil holde støtte sikkert mens stof tape giver en blød og lokalirriterende-fri hold på vinstokken.

•Klippe gamle strømpebukser i 1 x 4 tommer strimler. Loop center omkring mellemlangt til store stem eller vin, så drej den ind i et ottetal. Binde enderne sammen omkring støtte. Bruge en hår klo klip til at sikre enderne af strømpebukser til støtte af indpakning nylon omkring støtte et par gange og binde det i en knude. Placere klippet, så det samler nogle af nylon op og griber omkring støtte sikkert. Dette efterlader nylon løs nok til at flytte med planten, men sikker nok til at holde vægten af de frugt-laden vin.

Tips & advarsler

  • Klippene bør altid holde den blød slips materiale til støtte. Læg ikke metal eller plast klippet omkring planten selv.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com