Hvordan man laver Corsages for en Quinceanera

June 14

En quinceanera markerer overgangen fra barndom til kvindelighed, og fejres på en piges 15th fødselsdag i latinsk kultur. På denne dag, en pige bliver en ung kvinde, og den festlige lejlighed er meget mere speciel end nogen anden fødselsdag, hvilket gør det en formel gala til ære for fødselaren. Disse formelle galas indebærer indviklede kjoler, smykker og undertiden ornamentale corsager til at pryde pigen og undertiden hendes gæster. At vide hvordan man laver quinceanera corsager er ikke svært og giver dig mulighed for at tilpasse dem efter hændelsen tema.

Instruktioner

•Vælg en blomst, der passer med det tema og farve koordinering af hændelsen. Snip stilk fra blomsten, forlader kun omkring en tomme af stilken stikker ud fra blomst. Blomster, der gør attraktive quinceanera corsager omfatter solsikker, store tusindfryd og roser.

•Sno den fremspringende tomme af stænglen med en 2-tommer længde blomsterhandlers tape. Wrap stilken flere gange, spændbåndene, indtil det hele stilk er belagt med grønne, mat-tekstureret wrap.

•Klippe en længde af silke bånd måle 24 inches. Bruge en wide-gauge bånd af mindst 1/2 tommer. Klem en prik hot lim på midten af båndets overflade.

•Tryk på den indpakket flower dæmme op til lim, sørge for blomsten stikker lige over båndet. Hold stilken i sted i 10 sekunder, så lad båndet tørre i 10 minutter.

•Grasp hver ende af den silke bånd, derefter binde båndet i en enkel knude, sikre knuden er lige over midten af indpakket stilken. Skære en anden længde på bånd måling omkring 12 inches og binde det i en enkelt sløjfe. Klem en prik hot lim på knuden af buen. Tryk det limede side af stævnen ind på den knyttede bånd af corsage. Lad båndet tørre i 10 minutter.

•Hold corsage med stilken mellem dine fingerspidser. Hold kan af spray lim omkring fem inches fra overfladen af blomsten. Tryk ned på dysen til at frigive en tynd tåge af lim over overfladen af blomsten.

•Shake en håndfuld løs glitter over lim-dækket blomsten, bruger nogen farver du kan lide. Holde blomsten over et papir plade til at fange det overskydende glitter. Lad corsage tørre i hånden i to minutter før optagning corsage.

Tips & advarsler

  • Binde corsage på figurens håndled med bånd hængende fra det overskydende stropperne. Sørg for limet på bue er den del, der sidder på toppen af håndleddet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com