Hvordan man laver Cowgirl gardiner

July 27

Hvordan man laver Cowgirl gardiner

Gøre din egen cowgirl gardiner i mindre end et par timer. Cowgirl gardiner er lavet ligesom andre gardiner i hjemmet. Den eneste forskel ligger i design i stof materiale du brug og den vare, som du kan placere gardiner. Vælg en Western-tema farve til dine gardiner som den klare blå morgen himmel eller de rige nuancer af brunt fundet på bjergene og heste.

Instruktioner

•Measure længden og bredden af vinduet til at beregne mængden af stof du skal bruge. Tilføj 5 inches længde måling og 4 inches bredde til hems. Du kan vælge at gøre gardiner, der kun dækker vinduet eller køre fra loftet på gulvet.

•Purchase dit stof baseret på målinger du fandt i trin 1. Kig på bjerget scener, piger rideheste, lariat tov og vestlige design. Finde en, der koordinerer til maling farve af rummet og strøelse.

•Klap stof i halvdelen width-wise og klip det på langs for at to paneler til din gardiner. Afsætte et panel.

•Find i højre side af stoffet - den side, du vil se. Fold et 1-tomme afsnit under (fra øverst til højre), og stryge det. Fold 2 inches fra den samme afdeling, og placere smeltelig båndet inde mod bunden. Placer 1-tomme afsnit over smeltelig båndet. Smelt tape med jern til at oprette hem for at skabe område for gardinstang.

•En komplet den anden hems ved at folde stoffet over smeltelig båndet og smelter det med et strygejern. Justere størrelsen for forneden til 2 inches; side hems skal måle 1 tomme. (Du behøver ikke at bruge indledende afsnit, 1-tommer på oversiden af forhænget.) Afslut alle paneler.

Hæng gardiner på stangen. For ekstra effekt, bruge en Western-tema mulighed, som en spray gren, en gammel Ridepisk eller reb slynget fra to negle på modsatte sider af vinduet. Bruge en streng af læder, svøbt omkring et bæltespænde, for at trække gardinerne tilbage.

Tips & advarsler

  • Hænge bæltespænder vandt fra ridning turneringer over vinduet. Lav små huller i toppen af gardinerne. Tråd huller med ledning og tillægger bæltespænder gardiner.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com