Hvordan man laver dekorative rum Dividers med Panel skærme

June 23

Hvordan man laver dekorative rum Dividers med Panel skærme

Udsmykning et stort tomt rum kan være en skræmmende opgave for enhver boligejer. Hvis du har en stor stue, store rum eller spisestue, kan du opdele dette enorme område i mindre sektioner med et sortiment af panel skærme. Panel screens hjælp du bryde op store rum i mindre områder, så du kan oprette et ensartet udseende i hvert afsnit af din store værelser.

Instruktioner

•Measure de områder du vil adskille med panel skærme. Købe et udvalg af rum dividers stor nok til at adskille hvert værelse eller en sektion af plads, du ønsker.

•Look på den overordnede design og indretning af rum som den eksisterer nu. Vælg de panel skærme, der bedst matcher den overordnede indretning. Husk på at dit valg af panel skærme kunne blive påvirket af din eksisterende indretning. Der er mange forskellige stilarter af orientalske panel skærme på markedet, men valget for andre værelse decors er ofte meget mindre ekspansiv.

•Sæt panelet skærm i den foreslåede placering og udvide den fulde længde. Eksperimentere med flytte panelet skærme rundt og folde panelerne tættere sammen, indtil du opnår det ønskede udseende.

•Sæt et stort gulv lampe eller bordlampe lige bag en gennemskinnelig panel skærmen for at oprette stemningsbelysning for dit værelse. For eksempel, hvis du bruger et panel skærm til at opdele en stor stue, giver placere et bord og lampe lige bag panelet center dig en attraktiv diffuse lyskilde.

•Vælg panel skærme med lommer, så du kan vise dine foretrukne fotografier og familie souvenirs. Vælg et sortiment af familiebilleder, og ændre billederne, ofte for at oprette dit eget kunstgalleri.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com