Hvordan man laver dekorative Vinyl Chips

January 6

Hvordan man laver dekorative Vinyl Chips

Gøre en uskøn eller plain betongulv dynamisk med dekorative, vinyl chips. Giver gulve udseendet af småsten, mosaik, granit eller terrazzo, multi-farvede vinyl chips er drysses på et selvklæbende lag eller indarbejdes i en klar lak, der er spredt over en tørret pigmenteret base coat. Efter vinyl chips har været anvendt til gulvet, spredt en beskyttende klart frakke på toppen. Præ-cut vinyl chips er tilgængelige fra leverandører, gulve eller du kan lave din egen ud af vinyl plader. At lave din egen tillader dig at have fuldstændig kontrol over størrelserne og farve kombination af chips.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af gulvet du dekorerer med chips og gange beløb for at komme op med den firkantede optagelser. Multiplicer de firkantede optagelser af 1,5 til at bestemme samlet kvadratfod af vinyl plader nødvendig.

•Purchase de ønskede farver vinyl plader. Vinyl plader er også benævnt vinyl film, PVC-film eller PVC-plader. Købe plader, der er mellem.003 og.005 inches tyk.

•Lay ud af det første ark på et arbejdsoverflade.

•Klippe ark i tynde strimler, bruge en hobbykniv. Bredden af stripsene kan være hvor som helst fra 1/32 til 1 tomme, afhængigt af om du ønsker små eller store chips og typen af tekstur du forsøger at opnå. Brug ikke en lineal, så snittet er uensartet og de endelige chips vil have en mere organisk og naturligt udseende.

•Klippe strimler i små, firkantede og trekantede stykker, ved hjælp af tunge saks. Saml brikkerne i en container.

•Fortsæt at skære de resterende vinyl plader, indsamle chips i beholderen. Støvtætte gennem alle de cut chips med dine hænder, så farverne er jævnt blandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com