Hvordan man laver Denim sted måtter

October 30

Denim sted måtter tilføje et strejf af landlig charme til tabellen. Uanset om du bruger dem for hver dag eller reservere dem til cookouts og grill, helt disse charmerende denim sted måtter sikkert et stort hit. De er nemme at lave og er helt machine afvaskelige, hvilket gør dem den perfekte løsning til sommer spisning.

Instruktioner

•Visit Stofbutik for at finde ud af hvilken slags denim er tilgængelig. Denim kommer i en række forskellige vægte og farver. Størrelse og vægt du vælger er helt sikkert op til din individuelle smag og behov. Medium vægt er altid et godt valg. Det er nemt at sy og giver nok vægt for at gøre et sted underlag, der er holdbare og vil stå op til hyppig brug.

•Vælg en farve, der supplerer dit køkkentilbehør. Husk på at hvis du vælger en mørk denim, rød bandannas som servietter vil give en slående parring der vil kan bruge liv til dit måltid. Lysere denim kan appellere til dig, især hvis du påtænker at accessorize med blå bandannas for servietter.

•Purchase 1 yard af denim materiale og matchende sværvægter tråd. Dette er nok til at gøre fire sted måtter. Hvis du ønsker at gøre mere end fire, købe den passende mængde af stof.

•Wash og kemisk stof før du begynder projektet. Dette vil forhindre, at det færdige projekt faldende når det er vasket og fjerne muligheden for kumulering eller rynker i sømmene.

•Klippe en 19 af 14 tommer rektangel for hvert sted mat. Sørg for at skære på straight af korn. Ved hjælp af en roterende fræser giver dig skarpe linjer til at arbejde med, men du kan bruge saks, hvis du ikke har en roterende fræser. Sørg for at bruge en quilter trekant til at oprette 90-graders vinkler i hjørnerne. Hvis du ikke har en trekant, skal du blot bruge hjørnet af et stykke pap, der er allerede skåret på 90 grader. Når hjørnet af 90-graders vinkel er linet op med hjørnet af dit stof, skal begge sider linje med kanter på pap eller quilter's trekant.

•Measure og tegn en linje 1 tommer fra kanten på 14-tommers sider af dit stof. Marker et punkt 1 tommer fra kanten nær slutningen af en side. Markere et andet punkt i nærheden af andre kanten, og trækker en lige linje mellem de to til at få en pæn selv linje.

•SEW en søm på denne linje med med stramme masker. Vær sikker på at forankre din tråd for enden ved at tage flere masker på plads. Gentag for begge 14-tomme sider.

•Træk de løse tråde fra kanten af stoffet op til sømmen. Du kan gøre dette med fingrene, eller hvis materialet er tæt vævede, bruge en quilter pin eller nål til forsigtigt drille tråde løs. Dette vil skabe en 1-tommer nicheaktørerne langs begge 14-tomme sider. Du kan vælge at gentage dette på 19-tommer sider til at oprette en fringe hele vejen rundt om din sted mat, eller du kan top-stitch 19-tomme sider efter foldning 1/4 tomme af stof under, at trykke på og derefter folde igen og trykke på. Dette vil skabe en endog hem, der ikke vil flosse.

•Tilføj servietter efter eget valg. Bandannas kommer i en række farver og tilføje en festlig stemning til dit bord. Vær ikke bange for at prøve noget nyt. Rød og blå er de traditionelle farver, men hvis orange strejker din fancy, go for it. Noget går med denim, så uanset hvad du vælger vil være fint.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com