Hvordan man laver din Condo ser større

September 27

Hvordan man laver din Condo ser større

Condominium levende kommer med mange frynsegoder, som er en kort afstand til byen, lidt at ingen vedligeholdelse kræves og de utallige faciliteter, fra fitnesscentre til swimmingpools. Ejerlejligheder er gode valg for enkelt købere eller par interesseret i byliv. Dog opvejer ulemper ved condo living undertiden professionelle. En større negativ er begrænsede boligareal. Hvis du ikke har råd til at købe en større ejerlejlighed, overveje at lære hvordan man mere effektivt bruge din nuværende condo kvadrat-optagelser.

Instruktioner

•Udskift dine eksisterende møbler med møbler, der tjener mere end ét formål. For eksempel, hvis du har en lille soveværelse, oprette en daybed i stedet for en regelmæssig fuld eller queensize-seng. Dette tillader dig at guffe væk sengen, når du ikke har gæster, så der er mere plads i rummet. Eller i et lille barns værelse, erstatte deres seng med en, der kommer med skuffer installeret nedenunder. På denne måde dit barns værelse behøver ikke et separat kommode, som bare tager mere plads. I din stue, skal du erstatte dit sofabord med en fodskammel, der fungerer som en tabel, opbevaring og siddeplads.

•Ændr farven på dine vægge. En lille maling går langt i at give det udseende, at værelserne bliver større end de rent faktisk er. Lyse farver, såsom pasteller og neutrale farver, forlade din ejerlejlighed følelse luftige og åben, da lyset bounces rundt i lokalet. Lyse farver ikke kun gøre din condo ser større, de også giver værelserne en indbydende følelse.

Hæng spejle til at give en falsk følelse af ekstra plads. Hænge et spejl i et lille værelse giver værelse dybde. Placere spejl overfor omdrejningspunktet for rummet, såsom en seng eller et stort vindue. Spejle også hjælpe scatter lys omkring i værelset, bringe lysstyrke til mørke hjørner, der ellers ville forblive ubemærket.

• Giv hver værelse fokus. Bare fordi du har begrænset plads betyder du nødt til at vælge mindre møbler. Du kan stadig have en stor seng på værelset. For at kompensere for den mistede plads, drage fordel af dit skab mere for opbevaring og bruge en mindre kommode, natbord og forfængelighed. Det samme gælder for din dagligstue. I stedet for en stor sofa med to hvilestol stole, skal du bruge en sektionsopdelt sofa eller en kærlighed sæde med to små liggestole.

•Rengør din ejerlejlighed. Frigøre plads i din condo ved at blive organiseret og ryddelig. Mindre rod efterlader mere plads til at gå rundt. For eksempel, flytte din tøj hæmmer fra siden af din seng til inde i dit skab. Eller i stedet for at hænge op mange billeder og illustrationer på væggen hænger et stort maleri. Ikke rod hylder med forskellige emner; i stedet sætte en vase og stearinlys eller to.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com