Hvordan man laver din egen elektricitet fra olieaffald

May 2

Hvordan man laver din egen elektricitet fra olieaffald

Emergency drevet diesel generatorer producerer mellem 5.000 til 10.000 watt på en bedømmelse af 120 - eller 240-volt. Men, hvis du vil lave planer for ekstra backup nødstrøm, derefter kan også du overveje lære at producere din egen "sort diesel," som er lavet fra brugt motor oil. Sort diesel, blandet med regelmæssige kvaliteter af diesel, har potentiale til at give et billigere energikilde for din generator. Men det har også potentiale til at tilstoppe brændstof systemkomponenter. Det er derfor vigtigt at bortfiltrere så mange urenheder fra motorolie som muligt.

Instruktioner

•Dæk så meget af kroppen som muligt, herunder hænder, øjne og ansigt med beskyttende sikkerhedsudstyr. Trin til behandling af sort diesel indarbejde håndtering af den anvendte motor olie ved høje temperaturer, som kan forårsage alvorlige forbrændinger hvis de anvendes til udsat hud.

•Sæt den anvendte motor olie i en beholder på toppen af en brændeovn og brug et termometer til at måle temperaturen i den motor olie som du begynder at varme den. Varme motorolie til 300 grader Fahrenheit, udtynding ud af væske og gør det mere tyktflydende, så det kan blive filtreret lettere.

•Lay ud af din tarp nedenunder din fangst pan mens olien er varme på komfuret. Hæld den opvarmede olie gennem en række filtre, start på 20 mikrometer (eller større, hvis du foretrækker), i gryden, fangst. Genopvarmning motorolie efter behov i hele filtreringsprocessen. Filtrere det mindst to gange gennem 20 micron filteret før flytter ned i størrelse til 15-micron filteret. Fortsæt denne proces indtil den motorolie har passeret 10-micron filteret.

•Filter (filter) motorolie gennem en centrifuge, som skal være specielt designet til at håndtere fedtet væsker ved høje temperaturer. Fortsætte med at fjerne sediment og andre urenheder efter hver cyklus på centrifugen, indtil mængden af urenheder bliver fjernet reduceres drastisk.

•Indstil en destillation system som centrifugen filtrering af motorolie. Hæld den motor olie i den nederste beholder, der anvendes i Destilleriet og bruge et varmelegeme til at hæve temperaturen af den motorolie. Som den motorolie når dens kondenserende punkt, vil det rejse gennem spiraled røret og indsamle i den sekundære beholder. Tage enhver slam tilbage i den oprindelige, lavere beholder til en auto dele butik for genanvendelse. Uanset mængden af motorolie tilbage i Destilleriet er renset "sort diesel."

•Tilføj en lille mængde af sort diesel til din traditionelle dieselolie til at brænde i din diesel drevne generator. Tilføje nogle brændstof injektor og brændstofsystem cleaner for at hjælpe med at rense urenheder tilbage i sort diesel, der kan beskadige dit brændstofsystem. Fortsætte med at tilføje stadig større mængder af sort diesel til din diesel blanding, observere generator for tegn på tilbageslag. Ophøre med at bruge den sorte diesel hvis udførelsen af generatoren nedbrydes.

Tips & advarsler

  • Tjek den med producenten af din dieselgenerator hvis den er velegnet til afbrænding af alternative brændstoffer før du tilføjer sort diesel til brændstofblandingen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com