Hvordan man laver din egen lille solpanel til et projekt

December 18

Hvordan man laver din egen lille solpanel til et projekt

I tider med stigende energiomkostninger er solenergi en mere farbar vej end nogensinde. Boligejere installere solpaneler til at spare energi og reducere deres månedlige brændstof og el-regninger. Andre bruger solenergi til at oprette soldrevne grill og vand renseapparater. Du kan fortsætte dette tema i klasseværelset ved at skabe din egen lille solcelle som et projekt. En lille solcelle er meget enkel og billig at lave, men også imponerende. Du kan gøre en af disse celler i cirka en time og tænder en lille pære indehaveren med det.

Instruktioner

•Klippe to 5-tommer firkanter af kobber blinkende. Angive en firkant til side til senere. Placer den anden på en ovnen brænderen og tænde for varmen op til høj. Lad den kobber bages i ca 30 minutter; det vil swirl med farver og vende sort.

• Lad den sværtede kobber cool i 20 minutter. De fleste af de sorte lag vil poppe ud, afslørende kobberoxid under. Fors¯g ikke at skrubbe ud resten af det sorte lag; du vil skade den kobberoxid.

•Disassemble forsigtigt en CD jewel case. Sagen skal have mindst én klar side; at have en klar og farvet side er fint. Køre en perle af silikone caulk rundt i kanten af kobberoxid, forlader ca ½ tomme mellem caulk og kanten af pladsen. Tryk på pladsen, caulk side ned, på forsiden af den klare side af kassetten. Gentag med den skinnende kobber og anden siden af kassetten.

•Squeeze en perle af silikone caulk omkring tre sider af forreste del af den skinnende (uopvarmet) kobber square. Tryk på den skinnende kobber ned på kobberoxid, og sørg for, at kanterne er helt forseglet. Lad caulk kur for 24 timer.

•Vi en alligator klippet ledning til hver kobber square. Bland ca 2 tbsp. salt med en kop varmt vand og hælde vand ind i rummet mellem de kobber firkanter. Klip en alligator klippet ledning til metal klip på din pære indehaveren. Disse flade, plast indehavere holde lav-watt pærer for videnskabelige projekter.

•Sæt den kobber panel i solen med kobberoxid i lyset. Som kobber varmer skal pæren lyse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com