Hvordan man laver din farvede beton skinnende

January 25

Hvordan man laver din farvede beton skinnende

Farvede beton er beton, der har været farvet for at oprette en farvet finish. Beton kan farves i en dækkende farve eller i forskellige mønstre. Den farvede beton kan udnyttes, indendørs og udendørs. Det bør være færdig og forseglet for at forhindre, at vand eller væske siver ned i betonen og forårsager misfarvning. En af de overflader, der kan bruges, en glans konkret sealer, vil gøre den farvede beton skinnende.

Instruktioner

•Rengør betonen før du anvender glans. Feje beton for at fjerne snavs og støv. Fyld en spand med varmt vand og et par sprøjter af flydende opvaskemiddel. Moppe beton for at fjerne pletter og pletter. Tillad beton til luft tørre. Se ud over konkrete og hånd rense enhver resterende pletter eller pletter med en svamp og sæbevand. Enhver snavs, pletter eller pletter, der ikke få renset vil være forseglet i finish.

•Pour højglans konkret sealer til en maling gryde. Dyp en paint roller i sealer. Rulle rullen over maling riste til at fjerne overskydende sealer.

•Drej roller over beton, starter i den bageste hjørne, til at oprette lange, lige linier. Start i ryggen sikrer, at du ikke behøver at gå over en malede område. Det ikke ligegyldigt, hvilken retning du rulle rullen, men være konsekvent i hele processen. Hvis du starter med lodrette streger, fortsætte med lodrette streger. Fortsætte, indtil hele området er blevet belagt med et jævnt lag af sealer.

•Tillad sealer til tørre natten over. Anvende en anden lag højglans konkret sealer. Lad det tørre natten over så godt. Tørretider varierer afhængig af type og mærke af sealer og miljømæssige faktorer.

•Wait anvendes 24 timer fra det tidspunkt, sidst pels før gå på eller bruge betonen. Dette vil tillade beton til fuldt tør og vil forhindre snavs og fodspor fra formning i sealer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com