Hvordan man laver din jord surt for blå roser

January 10

Hvordan man laver din jord surt for blå roser

Blå roser er ikke så sjælden som de engang var, men er stadig ualmindeligt. Blomstrer i en farve spænder fra en næsten lilla blå til et mere ægte blå, kommer farven i flere rosen sorter. Hvis du vil have dem til at vokse og blomstre i deres sande farve, skal du dog sikre pH-niveau i jorden er rigtige. Variationer i niveauet får det til at være alt for sure eller for basisk kan ændre farven på blomsterne.

Instruktioner

•Test din jord med pH test kit før du foretager ændringer. pH varierer fra 1 til 14 hvor 1 er meget sur, 7 er neutral og 14 er meget basisk. Roses som en pH-niveau på omkring 6,5, som er knap nok sure. For at forberede din jord korrekt, du har brug at vide hvor det er i øjeblikket.

•Tilføj svovl til jorden hvis det viser basisk eller neutral niveauer. Svovl øger syre i jorden. Det tager flere måneder til jorden for at ændre, så du ønsker at teste og anvende ændringen på mindst fire måneder før plantning af blue roses. Du kan også bruge naturlige materialer som fyrrenåle eller barkflis for at skabe mere sure jord. Indtil eller blandes i ændringen af valg med en rorpind eller hakke. Mængden af svovl du bruger er afhængig af størrelsen af haven. Kontroller pakken for beløb. Det er bedst at anvende mindre end den anbefalede mængde, især hvis jorden er tæt på de 6,5 mark. Du kan altid tilføje flere senere.

•Tilføj kalk til jorden hvis det er for surt. Starte processen mindst fire måneder før plantning. Kig på de anbefalede mængder på pakken for størrelsen af haven. Hvis du er tæt på syre niveauet behov, reducere det anbefalede beløb til en fjerdedel eller mindre. Indtil det i jorden eller bruger en hakke til små haver.

•Test jorden igen en måned før plantning. Tilføje en lille mængde af kalk eller svovl, hvis nødvendigt, så vente til foråret plantning tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com