Hvordan man laver din pejseindsats effektiv

September 15

Hvordan man laver din pejseindsats effektiv

Pejseindsatser arbejde ved at placere en lukket kasse i pejsen, og ved hjælp af en fan til at blæse varm luft ind i stuen gennem ventilationskanaler. De er dyre, starter ved omkring $1.200 i 2011, og bør installeres af en professionel. En velfungerende indsætte kan gøre en betydelig forskel i at holde et home varme under selv de koldeste dage. Det er muligt at forbedre din indsætte effektivitet.

Instruktioner

•Manage luftstrøm ind og ud af ilden kammer med den nederste udluftning og flue kontrol. Hvis branden får for lidt luft, det vil brænde lav og i sidste ende kvæle, men hvis den får for meget frisk luft meget af varmen vil slippe op ventilen. Hver pejseindsats vil reagere på sin egen måde at forskellige indstillinger og er det vigtigt at eksperimentere med venlig at se, hvad der fungerer bedst.

•Build brand med den rigtige træ. Vådt træ, også kendt som grønne træ, er friske, forbrændinger dårligt og giver næsten ingen varme. Accepter kun godt krydret træ, hvis du køber fra en træ masse. Hvis du skærer dine egne træ, lad det stå i et tørt sted i mindst et år efter det er blevet skåret og split.

•Kombiner afbrænding af hurtig, men lav varme woods blandet med langsommere-brænding, høj-varme woods at starte den første brand. Næsten alle tørre, naturlige træ er acceptabelt for en pejseindsats, men nogle træer giver mere varme end andre. Willow og sycamore træ har lav varme output, mens den samme mængde af eg eller andre hårdttræ giver næsten to gange varmen.

•Sæt den rigtige størrelse træ i indsatsen. Stykker, der er for lille kræver Indsæt til genfyldes konstant og træ brænder varmere end kan være sikker. Hvis stykker er for stor, kan træet ikke fange i brand, men i stedet ulme, afgiver meget røg men ingen varme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com