Hvordan man laver Dining Chair Slipcovers

May 24

Hvordan man laver Dining Chair Slipcovers

Du kan ændre din plain spisestue stole til elegante møbler ved at gøre slipcovers for dem. Eller hvis du har ældre stole, der er slidte eller måske de ikke helt stemmer overens, dækker dem kan løse problemet uden at bruge en masse penge. Du kan vælge en stof til at passe dit budget fra meget dyre brokade til billig bomuld. Ved at gøre dem selv du kan klæde dem op til at være fancy eller holde dem plain og simple. Den bedste indslag med slip covers er, at du kan tage dem ud og hvidvaske dem efter behov. Denne enkle projektet tager kun et par timer.

Instruktioner

•Measure stol fra bunden af stolen tilbage til toppen, ned til sædet og tilføje 2 inches på længde og 1 tommer på bredden. Dette er tilbage og første stykke. Måle sædet og tilføje 1 tommer på bredde og længde. Dette er sædet og andet stykke. Måle hele vejen rundt sæde og ben og tilføje 1 tomme. Måle fra sædet til gulvet og tilføje en tomme. Dette er den nederdel og tredje stykke.

•Overførsel målinger på brunt indpakningspapir for at gøre et mønster og skær dem. PIN mønster stykker til stoffet og skære så mange stykker som du har brug for din antallet af stole.

•SEW søm til stolen tilbage. Fold brik i halve og sy op begge sider med de højre side af stoffet sammen. Forlader stoffet indefra og ud, sy på sæde stykke med højre side af stoffet opad. Se, at alle dine sømme står på indersiden af stoffet.

•SEW nederdel søm, kortere måling, der gik fra sædet til gulvet. Det bør være en stor cirkel. Hold de højre side af stoffet sammen.

•Mark på bagsiden af stolen tilbage halvvejs med en PIN-kode. Ben på nederdelen starter på at pin omkring halvdelen af stolen tilbage, hele vejen rundt i sædet og tilbage til udgangspunktet. Foretage justeringer, så det passer hele vejen rundt uden at blive bundter op i enhver ét område. Kontroller, hvis alle sømme stadig peger til den forkerte side af stoffet.

•SEW nederdel på. Måle til gulvet og pin hem, så bunden er bare ned på gulvet og sy. Drej slipcover højre side og sætte på stolen. Gentag for resten af stolene.

Tips & advarsler

  • Du kan pynte slipcovers ved at tilføje en Skærfer, ved hjælp af en lang tørklæde gardin og binde i ryggen. Eller du kan gøre buer og bruge Velcro til at holde dem fast på bagsiden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com