Hvordan man laver dit brænde Processor

November 18

Hvordan man laver en brænde ProcessorBrænde processorer er det ideelle værktøj til opdeling og skære store mængderaf brænde effektivt og sikkert. Det eneste problem med disse værktøjer er, atde er pebret. En gennemsnitlig brænde processoren kan koste alt fra ti tilhalvtreds tusind dollars, men med rette værktøjer og viden enhver håndværker kanopbygge en hjemmelavet processor for omkring tre tusind.

Instruktioner

•Den første ting du vil gøre, når opbygge en brænde processoren er at trække ud eller købe planer. disse planer vil være disposition for projektet. Næste du ønsker at se i hvilket udstyr du vil bruge til magten din processor. Træ processorer opskæring af træ ved hjælp af en lang klinge motorsav svejset på plads på rammen sammen med en log splitter. Når logfilen er placeret i processor motorsaven vil skære skubber det til længde derefter en hydraulisk ram log ind i en skærpet kniv, der vil splitte log i halve. Så du tager log og køre det igennem processoren igen for at få brænde mellemstore stykker af træ.

•Når du har din motorsav og log splitter købt du kan følge dine planer til næste trin, som opbygningen af traileren. Følg du planer om at oprette en base trailer, der vil støtte motorsav og log splitteren. De fleste trailere er bygget af kanal jern svejset sammen. Når du har svejset traileren sammen du vil bruge armeringsnet til at fungere som vagter rundt opskæring område. Hvis du har købt planer vil de forklare den korrekt placering af svejsningerat holde kæderne på plads; Hvis du arbejder på din egen svejse planer lige hvor kæder vil beskytte operatøren uden at afbryde strømmen af behandling.

•Efter du har alt svejset på plads og dine planer har fulgt hele vejen gennem gå foran og afprøve din processor med forskellige størrelse stykker af træ. De fleste brænde processorer kan håndtere træ tyve inches i diameter og producerer to til tre snore i timen. Så længe du klæbe til dine planer og har solid svejsninger skulle brænde processoren virke fint skåret og opdele logfiler i brugbar brænde.

Tips & advarsler

  • Brug altid forsigtighed, når du bruger værktøjer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com