Hvordan man laver dit soveværelse Chi

April 18

Hvordan man laver dit soveværelse Chi

"Chi" er det kinesiske ord for livsenergi. Så mens du kan bogstaveligt talt gøre et værelse chi, kan du fremme strømmen af positive chi rundt i lokalet. Det er især vigtigt, at soveværelset er fuld af positive chi, fordi det er hvor du sover for at genoplade din energi, og negative chi kan påvirke både fysiske og mentale sundhed. Ved at følge et par enkle Feng Shui regler, kan du sikre, at positive chi flyder rundt om dit soveværelse, skabe en afslappende og foryngende plads.

Instruktioner

•Tag clutter fra rummet. Rod afbryder strømmen af chi, får det til at blive stagnerende, og dette afspejles i din personlige chi. Målet for en minimal look i soveværelset. Ringer en klokke, klappede du hænder eller nogen andre knald kan bidrage til at fjerne rummet af negative, stagnerende chi.

•Brug beroligende og afslappende yin farver i soveværelse som blå, lilla og hvid. Ifølge den åndelige Feng Shui hjemmeside, blå er beroligende, beroligende og skaber en følelse af fred; lilla er forbundet med åndelig bevidsthed og både fysisk og psykisk healing; hvid er forbundet med tillid og renhed.

•Arrange møbler så det ikke afbryde strømmen af chi rundt i lokalet. Gå rundt i lokalet, og hvis du kommer til et sted, hvor du er stoppet af fremspringende møbler eller rod, så strømmen af chi er også afbrudt. Vælge møbler med afrundede--ikke skarpe--hjørner, og vælg runde stykker for sengeborde.

•Anbring bed så det er så langt fra døren som muligt, og så dit hoved er ikke i nærheden af et vindue, da dette vil give din personlige chi til at forsvinde ud af vinduet, som du sover. En solid hovedgærde hjælper til at indeholde chi, da det flyder omkring dig. Ikke placere en side af sengen mod en væg, og hvis du deler seng med en partner, sikre, at du både har lige plads på enten side af sengen.

•Tag negative elementer fra rummet. Noget, der minder dig om en ulykkelig hukommelse eller en trist tid i dit liv vil afbryde chi. fjerne billeder eller billeder der repræsenterer hårdt arbejde, konfrontation, ensomhed eller ulykke.

•Don't arbejde i soveværelset. Dette indfører en form for chi, som ikke er befordrende for afslapning. Ifølge forfatteren Stephanie Roberts afspejler denne energi kan også på dit forhold, hvilket gør det føles som en hård træning i stedet for en kærlig partnerskab.

•Tag elektriske artikler fra rummet. Disse emner indeholder deres egne negative chi, som kan stærkt påvirke din personlige chi. aldrig har en elektrisk alarm i nærheden af hovedet når du sover, da den negative energi er alt for tæt. Undgå emner såsom fjernsyn i soveværelset, men hvis du har dem, holde dem så langt væk fra sengen som muligt.

•Kontroller når du vågner om morgenen den første billede du ser er noget smuk og opløftende. Et billede af en farverig sommerfugl, en majestætisk solopgang eller en smuk blomst. Uanset billede hjælper dig med at starte dagen med en positiv og glad attitude.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com