Hvordan man laver dit soveværelse kig Chic

May 7

Hvordan man laver dit soveværelse kig Chic

Giver dit soveværelse et smarte makeover behøver ikke at være svært, bunden ud af din opsparing eller er afhængige af hjælp fra en designer. Ved at forstå grundlæggende i Boligindretning og arbejder med elementerne, du har til rådighed, kan du tage et værelse så trist, det sætter dig til at sove og gøre det til en stilfuld oase, som du er glad for at se første ting hver morgen.

Instruktioner

•Klippe ud rod. Identificere elementer i dit værelse, ikke udtrykke din personlige stil eller tjener noget nyttigt formål, og fjern dem. Donere arbejder elementer til en lokal velgørenhed, og gemme eventuelle stoffer, der er stadig i god stand til nyorientering som klude, bandannas eller stof til fremtidige små syprojekter.

•Pick en farvepalet. Bruge farver, der er varmt, men ikke meget levende for en indbydende men afslappende rum. Vælg farver, du kan forestille levende med i lang tid. Tildele de mere alsidige farver til de elementer, du planlægger at holde længst, som et dyrt sengetæppe eller vægge. Reserve mere dristige farver accent varer eller områder.

•Ansigt med enten en minimalistisk eller en maksimalistisk effekt. Læg dine ejendele i slanke, lukkede kabinetter og vælg møbler med enkle linjer for en ekstra, minimal look. Tilføje dekorative detaljer og rige sengetøj, puder og tæpper til en rigelige æstetisk. Find en midten jorden hvis du foretrækker mådehold, men målet for sammenhæng i hele rummet.

•Vælg din vægtæpper omhyggeligt. Bruge malerier, der spiller ud i andre farver og teksturer i rummet. Bruge kreative rammer eller måtter for at afhente markeringsfarver. Vælge spejle i stedet for kunstværker til at skabe en mere rummelig look. Placer spejle over for windows at lysne rummet og bringe udendørs.

•Udskift, omarrangere og genbruge møbler som nødvendigt for at spille til dit værelse styrker. Bruge færre, multifunktionelle stykker i et mindre rum, såsom et bryst for siddepladser plus opbevaring. Vælg en iøjnefaldende overliggende lampe at vise højt til loftet. Sætte små lamper på din natbordet til en hyggeligere effekt, som også er praktisk for læsning. Holde vindue behandlinger enkle afrundede eller dekorative windows. Brug masser af sengelinned og bløde elementer, hvis du har hårde gulve.

•Finish dit soveværelse ser med accenter, der viser din personlighed og trække øjet rundt i rummet. Tilføje dekorative elementer, såsom farverige flasker eller en barndom legetøj. Bruge nips og dekorationer sparsomt til at holde ser smarte og stilfulde. Holde din farvepalet og minimal vs. maksimal standpunkt i tankerne når du tilføjer de sidste detaljer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har svært ved visualisering, foretage ændringer til dit værelse gradvist. Tilføj et element ad gangen, måle, hvordan det ændrer rummets overordnede udseende og afgøre, om din næste skridt i overensstemmelse hermed.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com