Hvordan man laver dit soveværelse loftet ligne en solnedgang

October 23

Hvordan man laver dit soveværelse loftet ligne en solnedgang

En solnedgang er en smuk naturlig forekomst. Hvis du ønsker at bringe nogle af denne skønhed ind i dit hjem, overveje at male et vægmaleri, repræsenterer dette farverige fænomen. Du behøver ikke at være en professionel til at få denne effekt. I stedet for at male din vægmaleri på væggen, overveje at male det på loftet. På den måde når du ser fra din seng om natten du vil blive mindet om denne dejlige scene.

Instruktioner

•Forbered dit loft for maleriet. Brug en svamp og sæbevand til at fjerne snavs. Fjern så meget møbler fra rummet som du kan. Lægge en dropcloth over gulvet og enhver møbler venstre til at beskytte dem mod enhver drypper eller spild. Brug malerens tape til at beskytte hjørner omkring dit loft.

•Vælg på en stige til at begynde din skitsering. Tegne en generel skitse af din solnedgang vægmaleri. Starter med at tegne en horisont linje at nedskæringer på tværs af hele loftet--kan du fastgøre en kridtstreg for at få en lige linje. Din søn skal angive bag horisonten linjen, så vil du kun se halvdelen af solen over denne linje. Beslutte, hvad du ønsker horisont linje at være--det kunne være en havet scene, træer eller endda en byens skyline.

•Draw en halvcirkel over horisonten linje for solen. Udfyld resten af billeder til at oprette din færdige scene. For eksempel, kan du tegne nogle skyer omkring solen, eller silhuetter af fugle i himlen. Hvis horisonten linje er en tropisk scene, tegne nogle træer eller vand. Periodisk trin fra din stigen til at se dit design; Dette er jo, hvordan vil du se det meste af tiden.

•Fyld i dit design med maling. Brug malerens tape til at beskytte områder af din vægmaleri, som du går. Måske er en af de mest bemærkelsesværdige elementer af en solnedgang farveovergangen--som solen går ned, forskellige farver vises i himlen. For eksempel, nuancer af lilla og orange. Bruge disse farver til at fylde på himlen omkring solen. Fange eventuelle dryp undervejs for at undgå at lade dem falde på gulvet.

•Tilføj nogen fine detaljer med en tynd spids pensel. Igen, Træd for at tjekke din vægmaleri i maleprocessen. Dette vil give dig en sans for proportioner at gøre din solnedgang ser realistisk.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne fra drypper mens maleri dit loft.
  • Bruge en projektor til at projicere solnedgang billeder på loftet under skitsering processen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com