Hvordan man laver dit soveværelse Look Posh

November 21

Hvordan man laver dit soveværelse Look Posh

Komme væk uden at gå hvor som helst ved at oprette et soveværelse tilbagetog, der minder om en fisefornem hotelværelse. Luksuriøse tekstiler, iøjnefaldende møbler og stilfulde tilbehør kan forvandle dit soveværelse fra en ho-hum plads til et tilflugtssted hvor du nyde afgående enhver tid af dagen. Med lidt fantasi og nogle dekorative tilbehør, kan du give dit soveværelse en opdateret punch af stil, der kan have din venner og familie medlemmer beder hvis de kan check-in.

Instruktioner

•Opret udseendet af tomme billedrammer på væggene med lister. Laver en stor ramme i midten af en mur og flanke det med to mindre rammer. Vælge to nuancer af samme farve, en lyseblå og mørkeblå, for eksempel, eller to kontrasterende farver som blå og brun. Male én farve på ydersiden af støbning og anden farven inde støbning.

•Skabe i møbler, at funktionen slanke linjer. En kommode, der har lige ben og skuffer og enkel skuffe trækker er ideel til denne plads. En platform seng, som madrassen hviler direkte på, eller en stor hovedgærde betrukket med tuftede fløjl eller læder skabe en stilfuld look til dit soveværelse. Indarbejde en chaise lounge eller en overstuffed stol og matchende fodskammel til at skabe et komfortabelt opholdsområde.

•Dress seng med en enkel, men elegant ruskind Talsmanden. For eksempel, hvis du har valgt blå væg farver, Vælg en brun ruskind Talsmanden. Sted to separate bunker af to Plys puder pænt stablet oven på hinanden i spidsen af sengen. Drapere et dekorativt kaste tæppe hen over foden af din seng.

Hæng simpel rustfrit stål eller smedejern væg sconces eller swing arm lamper på væggen på hver side af sengen. Vise en dekorativ, loft-monteret lampen eller en mere omfattende stativ, som en lysekrone, der er udstyret med krystaller eller dinglende spejle, i midten af rummet.

•Frame sort-hvide fotografier eller nærbilleder af simple elementer, såsom blomster, skaller eller træer, og vise dem på væggene, bordplader eller dressers.

•Indstil plain rustfrit stål eller krystal bud vaser fyldt med individuelle blomstrer langs midten af toppen af dresser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com