Hvordan man laver dit soveværelse Look som en skov om natten

November 17

Hvordan man laver dit soveværelse Look som en skov om natten

Vis din lunefuld og natur-elskende side ved at dekorere dit soveværelse til at ligne en fortryllet skov. Når du tænder ud lys efter at fuldføre dette projekt, vil dit værelse synes som en veritabel vildmark for din stargazing og zen-søger nydelse. At vide hvordan man laver dit værelse ligne en skov om natten er en sjov dekorative håndværk, der forvandler dit soveværelse i den sejeste del af huset.

Instruktioner

•Measure inden for dit soveværelse gulvet efter at fjerne alle dine møbler. Brug denne måling til at skære en matchende form af Plys, mørke brune tæpper fra rullen. Skære tæppe til at passe lige over din nuværende gulve ved at skære det i form af dit værelse.

•Lay tæppe målgruppe direkte over dit nuværende gulvbelægning. Ikke gøre gulvet permanent, som du gerne vil ændre temaet til sidst. Dette giver din gulvbelægning farve mørk skov jorden jord.

•Dæk dine vægge med midlertidige maling paneler, som findes i home decor butikker. Disse genanvendelige paneler holde sig til dine vægge, men skræl med lethed til midlertidig og langvarig brug. Bruge mørke toner af grøn, sort og brun til at efterligne farverne i en skov. Du behøver ikke at dække enhver væg i dit værelse med disse maling paneler, men gør det i nærheden af det område, du ønsker at ligne en skov.

Brug saks til at skære de tynde, vinyl paneler til at passe omkring lamper og andre vægarmaturer.

•Udskift dit Soveværelsesmøbler med træ-korn møbler, der omfatter udseendet af en dybt skovklædt skov. Kirsebærtræ, naturtræ og eukalyptus træ er sjove farver til møbler. Et træ kommode og bed ramme er passende. Arranger møbler passer til dine behov.

•Vælg et sortiment af runde smide tæpper i assorterede størrelser. Den største ene kan placeres direkte på siden af din seng til når du først stige fra sovende. Opret en "mos sti" med de mindre smide tæpper i hele dit værelse. Bruge mos grøn, shaggy tæpper. Disse kontrast med jord brun gulvbelægning at gøre dit værelse mere som en skovklædt Eventyrland.

•Arrange et udvalg af kunstige og levende potteplanter rundt om dit værelse. Hvis du bruger levende planter, kun bruge sorter, der trives i mørke områder som orkideer og gyldne pothos løv. Ficus træer er ideel, fordi de er mager og kan arrangeres omkring dine vægge til at stå oprejst som en skov af træer.

•Strømforbrug i standby på en taburet og anbringer en række glow-in-the-dark mærkat stjerner og måner til dit soveværelse loft. Når lyset går ud, glød disse stjerner og andre figurer om natten, som fremhæver udseendet af din skov tema soveværelse. De kommer i en bred vifte af farver, så vælg en blanding eller en farve, der passer til dine behov.

Tips & advarsler

  • Bruge farve-koordineret sengetøj og værelse basics, der matcher dit soveværelse skov tema. Nuancer af brun, sort, grøn og andre jordfarver er ideelle.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com