Hvordan man laver dit soveværelse Look som et slot

March 6

Hvordan man laver dit soveværelse Look som et slot

Med de rigtige dekorationer, kan selv en borgerlig har et soveværelse, der ligner en royal sovegemak. Slot interiør, herunder soveværelser, kombineret ofte utilitaristisk byggematerialer med overdådige møbler, inventar og tekstiler. Slottene var ikke bare kongelige boliger; de fungerede som fæstninger også. Gøre dit soveværelse ligner et slot ved at duplikere elementer du kan, og at skabe en illusion af dem du ikke kan.

Instruktioner

•Faux er færdig med dit soveværelse vægge til at ligne castle stone. Male bare den udvendige vægge--dem med windows - eller male dem alle. Start med en base coat mellemgrå eller taupe, og derefter tilføje fugerne, højdepunkter og skygger med lysere og mørkere nuancer af maling.

•Dæk dine vinduer med overdådige fløjl forhæng med hems, pyt på gulvet. Slips tilbage stationære paneler med tasseled snore, eller hænge dem fra traverse stænger, så de vil åbne og lukke. Bruge dekorative stænger med korsblomster, eller top nytte stænger med polstrede og ledning lambrequins monteret i nærheden af loftet.

•Tilføj en grand seng til dit slot-inspireret soveværelse, såsom udskårne himmelseng med en baldakin ramme. Prøv en mansion bed eller en polstret seng med en udskåret ramme--hvis du ikke ønsker en himmelseng-- og derefter top det med en bagefter baldakin. Kjole enten baldakin type med bed hængninger lavet af fløjl, broderede silke eller brokade skudt med guld eller sølv tråde til den mest overdådige look.

•Gentag stof fra din seng hængninger på i det mindste del af din seng behandling, selv om det er bare en kaste pude eller to. Vælg koordinere stof af lig formalitet for resten af seng behandlingen. Kigge efter luksuriøse stil oplysninger, kvast frynser, harmonika-plisserede flæser, overlejringer eller broderi.

•Sæt detaljerede sengelamper på hver side af sengen, måske med forgyldning eller perlemor indlæg. Tilføje en udsmykkede udhugget stort garderobeskab til soveværelset for opbevaring af tøj eller elektronisk. Siddepladser, som et par åben-bevæbnet, træ-indrammede fauteuil stole i en forgyldte eller malet finish, tilføjer et strejf af kongelig elegance.

Hæng en lysekrone i midten af dit værelse, lys eller elektriske. Vælg en middelalderlig jern-indrammet armatur, eller vælger noget forgyldte og dryp med krystaller. Top din sengelamper med stående lysekrone lamper, eller hænge væg sconces ovenover. Bruge guld-tonet pærer i den elektriske armaturer til en candlelight effekt.

Hæng en stang-monteret gobelin til slut dit slot-inspireret soveværelse. Gobelinerne blev oprindeligt brugt til at skjule åbninger og blokere kladder, så vælg en stor en, der hænger næsten til gulvet. Hænge en Aubusson tæppe, hvis du ikke kan finde et stort billedtæppe-- eller søger gobelin stof sælges af gården. For gobelin yardage, hem alle fire sider og derefter sy skjulte ringe til bagsiden af hovedet til at hænge det.

Tips & advarsler

  • Hvis din windows ikke har støbning og du ikke ønsker lambrequins, tilføje renter med en kant af faux-malede sten. Gøre dem mindre end faux stenene malet på resten af væggene, og forankre dem med en central hjørnesten malet på øverst i midten af hvert vindue.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com