Hvordan man laver dit soveværelse sensuel

December 15

Hvordan man laver dit soveværelse sensuel

Dit soveværelse bør være et sted for afslapning, fornøjelse og passion. Ikke en fase for konfrontationer, angst og rastløshed. Tænk på dit soveværelse som din fristed fra verden og din legerum for at særlige nogen. Give det den opmærksomhed, det fortjener, og det vil belønne dig igen og igen. Gør dit soveværelse et rum, hvor sanserne er tantalized og forført.

Instruktioner

•Clutter bringer uorden og forvirring, et stort nej nej for dit soveværelse. Rense ud af skabet; sætte væk de sko og klude. Det er tid til at fjerne rod og negative elementer fra dit soveværelse. Hæv komforten i din boudoir, en rodet soveværelse vil kun opfordre frustration og konflikt mellem elskere og legekammerater.

•Dress væggene i dit soveværelse med visuelle elementer, der stimulerer krop og sind. Det betyder, fjerne disse familiebilleder og erstatte dem med sensuelle illustrationer eller romantiske billeder. Når du er klar til at dekorere dit soveværelse, stå på værelset, luk øjnene, tage føler en dyb indånding og billede hvad gør du afslappet, sensuel og legesyg. Når du har at billedet i hovedet skrive det ned, disse er de billeder, du skal sætte i dit soveværelse.

•Når du vælger farver til dit soveværelse tilføje lidenskabelige farver som røde eller dyb lilla. Husk farver kan opildne følelser; varme farver virker måske bedre for dig som karamel toner eller mørke appelsiner. Hvis du ønsker et mere afslappende og rolige soveværelse Prøv at tilføje blå ' s og grønne farver til dit soveværelse vægge. Afhandlinger er blot et par tips om valg af farver til din tilbagetog. Besøg din lokale maling butikker og tale med en maling ekspert om farver, tekstur og toner.

•Dit seng er hjertet i soveværelset og det vil pumpe liv ind i stuen. Gøre din seng en sensuel centerpiece ved at klæde det med bløde puder, dyner og plader, der gør du føler dig ønskeligt. Du kan tilføje intimitet og et strejf af eventyr ved at installere en baldakin. Slå op intimitet ved at gøre dit soveværelse føles tættere, købe en platform seng. Sørg for, at dine plader lugte frisk; et lille drys af lys duftende pulver vil gøre tricket.

•Lighting sætter stemningen i ethvert rum. Tilføje en lysdæmper til dit soveværelse belysning til, når du vil skifte fra en lyse imødekommende rum til en varm og intim soveværelse. Husk for dit soveværelse belysning, de mere eksotiske jo bedre en lava lampe vil tilføje intimitet til dit soveværelse. Prøv aroma stearinlys med sensuelle dufte som jasmin eller muskatnød til at hjælpe med at skabe en seksuel atmosfære.

Endelig tilføje et strejf af en tropisk atmosfære med et lille springvand, tropiske planter og en eksotisk tæppe.

Tips & advarsler

  • Husk dit soveværelse er en intim, privat sanctuary, hvor du kan slippe væk fra hverdagens verden og være dig selv. Det er et sted var du kan give slip på dig beboelse og oprette din egen fantasi ø.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com