Hvordan man laver dit soveværelse sexet

March 13

Hvordan man laver dit soveværelse sexet

Dit soveværelse er den mest anvendte rum i dit hjem og derfor de vigtigste. Folk bruger omkring en tredjedel af deres liv i sengen sove, rapporter en BBC videnskab artikel. Der er naturligvis andre, mere romantiske anvendelser for dit soveværelse; Det kan godt være grunden til at du ønsker for at tilføje en sensuel stil til dit værelse. Kønsbestemmelse op et soveværelse er let og kræver ikke at indrette. I stedet, en blanding af sund fornuft og det rigtige tilbehør bør opnå den sexede look du er efter.

Instruktioner

•Tag tid til at give dit soveværelse en god rengøring og oprydning. Der er ikke noget afslappende eller sexet om en sjusket eller beskidt soveværelse. Rydder op rod, som omstrejfende tøj og sko, vil gøre verden til forskel. Vakuum tæppet et par gange om ugen for at holde din boudoir ser smuk.

•Treat dig selv til nogle høj kvalitet sengetøj. Opt for top-kvalitet bomuld ark, helst med en 250 trådantal eller mere, anbefaler en februar 2011 lejlighed terapi artikel. Fjerne noget pinligt fra toppen af sengen, såsom krammedyr, og erstatte dem med voksne smide puder i farver, der supplerer rummet. Din seng er rummets centerpiece; så det ser så attraktive som muligt.

•Indstil stemningen ved hjælp af belysning. Vedhæfte en lysdæmper til rummets vigtigste lys eller investere i et sæt på natbordet lamper mulighed for lav belysning. Lys er det oplagte valg for romantik og kan tilføje en sensuel stemning til et soveværelse. Ikke overdrive lav belysning, dog; mørkt og skummelt er absolut ikke sexet.

•Fjern alle distraktioner, herunder fjernsyn. Dit soveværelse har to formål: sove og nyder lidt romantik med din partner. Ingen tv betyder, at du og din partner skal koncentrere sig om hinanden. Hvis du ikke kan bære et soveværelse uden kabel, skjule tv i et skab eller garderobe.

•Spray en duft eller værelse duft. Græskar og lavendel er de mest populære dufte for at få folk ind i en romantisk stemning, siger en 2008 CNN bor artikel. Hvis du vil undgå sprøjtning duft, bruge potpourri eller den mere moderne indstilling af røgelsespinde. Bruge duft sparsomt; en blid duft er meget mere sexet end en tung duft både du og din partner kan smage og lugte.

Tips & advarsler

  • Maleri dit værelse rød er en måde at give den næsten instant sexappeal. Men hvis dit værelse er lille, røde kan gøre det ser mindre og mørke. Brug i stedet subtile nuancer af lilla eller pink for at tilføje varme og romantik til rummet.
  • Spille romantiske ballader på en lav lydstyrke, når du er afslappende med nogen speciel.
  • Tage ekstra speciel omhu, at stearinlys eller røgelsespinde er ikke tændt tæt på gardiner, tøj eller andet, der kan forårsage en brand.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com