Hvordan man laver dit soveværelse synes større

April 7

En lille soveværelse kan gøre dig føle trange i stedet for hyggeligt hvis du ikke sætter den op korrekt. Der er skridt du kan tage, som vil tillade dig at udvide størrelsen af dit soveværelse, i det mindste ud fra en visuel synsvinkel. Disse teknikker bringe luftighed til rummet og hjælpe dig bruge dit soveværelse til din bedste fordel. De kombinerer nogle fjols-the-eye teknikker, sammen med nogle fornuftige metoder til møbler arrangement. Resultatet er et soveværelse, der synes større end det faktisk er.

Instruktioner

•Paint dit soveværelse en lys farve. Mørke farver sutte lys ud af værelset og gør væggene visuelt kontrakt, således understreger de små rum. Gå med en lys farve som bleg gul, off-white eller lys grøn til at give dit værelse en mere ekspansiv udseende.

• Giv plads et knudepunkt. Dette er normalt sengen. Det giver øjet noget at koncentrere sig om og trækker fokus væk fra det faktum, at rummet er lille. Male væggen bag dit hovedgærde en anden farve end resten af væggene i rummet.

•Den op i rummet ved hængende spejle på væggene og lægge dem i de mørke hjørner af rummet. Spejle føje lys til en plads ved afspejler det lys, der allerede findes der. Oprette et galleri af spejle over din seng hovedgærde for at skabe et brændpunkt. Dekorere området omkring spejle med lys sconces at bringe et blødt lys til dit soveværelse.

•Hold vinduerne uhindret. I stedet for at vælge en tyk, tung gardin, vælge enten en flagrende, florlet gardin eller tilføje nogle lys farvet skodder til vinduer og top vinduet med en dekorativ swag eller valance.

•Vælg en kaptajn seng seng og kommode. Captain's seng kommer med kommode skuffer bygget ind i bunden af den. De kommer også i en bred vifte af dekorative stilarter, gør det muligt at finde en seng, der ikke kun hjælper dig med at spare plads, men også ser godt ud i dit soveværelse.

•Look for osmannerne med opbevaringsrum eller en kuffert i stedet for en mund bænk til slutningen af din seng. Du vil stadig kunne sidde for at klæde, men disse stykker vil også give dig nogle ekstra lagerplads til elementer som ekstra tæpper, puder eller trøjer.

•Undgå at bringe i ekstra møbler. Prøv at holde stykker som en ekstra stol eller bord ud af lokalet. Disse gøre rummet ser trange. Gem din gulvplads i stedet for elementer, du kan bruge hver nat, såsom sengeborde.

•Brug skabet. Hvis du beslutter at have en kommode, sætte den i skabet. Organisere hylderne med stativer. Bevare elementer såsom sokker og undertøj i kurve på skab hylderne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com