Hvordan man laver dit værelse Hippie

January 7

Hvordan man laver dit værelse Hippie

Du kan skabe det perfekte rum, der er en hilsen til hippie generation. Alt det kræver er en smule opfindsomhed og presto, en hippie værelse er dit! Én ting at se til er farver. Hippie plads base farver er jordfarver, dybe grønne og brune. Ud over dem du stænk af farve i levende nuancer af røde, orange og gul. Undgå neon farver, dog. Neon farver er en solid tilbagevenden til 1980 ' erne, da neon var alle vrede.

Instruktioner

•Strip værelse. Den nemmeste måde at komme i gang er med et tomt lærred. Tomme værelse så meget som muligt. Store møbler stykker som en seng og kommode vil sandsynligvis nødt til at forblive. Gå videre og gøre sengen med ny strøelse.

•Decorate vægge. Medmindre væggene er en glans hvid eller pastel, kan du sandsynligvis blot dække dem med plakater af fred tegn og assorteret flower power udskrifter. Disse er nemme at finde på allwall.com for nominelle priser. Du ønsker ikke dem indrammet.

Hæng dine gardiner. En populær trend i 1960 ' erne var beaded gardiner gardinerne og selv døre. Mens du vil sikkert gerne holde din vigtigste dør, kan du tilføje beaded gardiner til dit skab og windows.

•Decorate gulvet. Hvis du kan igen tæppe dit værelse i vintage rulletobak tæpper, stor. Mere sandsynligt vil du skal bruge et par kast tæpper til at få effekten. Flytte din seng på plads og derefter punktdiagram rulletobak tæpper i området hvor du og dine venner er tilbøjelige til at hænge ud.

•Tilføj bønne taske stole. Disse bør være kastet komfortabelt rundt rulletobak tæpper. Dette er også et godt sted at sprede nogen gulv puder du har. Et område som dette er fantastisk til et sted at hænge ud og snakke med dine venner.

•Tilføj tilbehør. Røgelse indehavere og lavalamper arbejde at gøre rummet lugter godt og give den perfekte stemning. Den brændende røgelse vil indgyde tekstiler i rummet med deres duft og lava lampe vil tilføje en blød glød samt afspejler ud af beaded gardiner.

Pyntepuder bør være forkerte, levende i farver og holdbare. De sandsynligvis vil få en masse brug og de vil tilføje den perfekte strejf til dit hippie tema værelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com