Hvordan man laver dit værelse ser asiatiske

March 19

Hvordan man laver dit værelse ser asiatiske

Skabe en asiatisk udseende i et rum kræver indarbejde asiatisk indflydelse i hele rummet. Kombinerer japanske og kinesiske indretning gør det muligt at bruge beroligende jordfarver som brun, grøn og taupe sammen med et sprøjt af rød til at sætte fut i forskellige sektioner. Blending plante og vand funktioner skaber en afslappende og betryggende asiatiske miljø.

Instruktioner

Kil rod i rummet. Fjerne stakke af bøger eller blade, små ubrugte møbler og nips. Gemme elementer i plastbeholdere og placere dem under sengen eller i et skab. Kræver at oprette en asiatisk føler til en plads ved hjælp af grundlæggende elementer uden et sammensurium af personlige ejendele henkastning rummet.

•Paint vægge i subtile jorden toner lys brun eller mørk grøn. De beroligende farver til at skabe din afslappende oase.

•Installer hårdttræ gulvbelægning eller pletten et træ gulv en mørkere farve at forankre rummet. Scatter bambus tæpper i hele området.

•Sæt lille bambus planter i dekorative skåle på ende tabeller til at tilføje et strejf af arten til rummet. Angive større bambus planter i hjørnerne.

•Conceal elementer bag en asiatisk silketryk. Den høje skærm tilbyder asiatisk flair mens diskret skjule elementer du skal muligvis i rummet, men ønsker ikke vises.

Hæng bambus blinds over windows. Jorden toner af blinds supplere de mørkere nuancer af vægge og gulve.

Hæng runde, røde kinesiske lanterner fra loftet. De røde toner tilføje et stænk af farve og indarbejde kinesisk indflydelse i en asiatisk plads. Tilføje røde kinesiske puder til møbler eller vise dem på en seng.

•Sæt et lille springvand i et hjørne af lokalet eller en bordplade springvand på en ende tabel eller sofabord. Lyden af rislende vand yderligere bidrager til den afslappende atmosfære af en asiatisk plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com