Hvordan man laver døre fra Glasmosaik Windows

March 15

Hvordan man laver døre fra Glasmosaik Windows

Opret smukke, indbydende entryways i dit hjem ved at gøre døre fra blyindfattede ruder. Ikke kun bliver farvet glas tilføje farve og tekstur til din entryways, tillader glas i varme, diffust nuancer, der vil lysne mørke rum. Vedligeholde dine personlige oplysninger ved at vælge uigennemsigtig, tekstureret glas og vælg mønstre, der afspejler dit hjem design. Selvom at døre fra Glasmosaik windows vil tage tid, du kan gøre det lidt nemmere ved at vælge glasdøre, derefter skaber farvede glaspaneler kan placeres direkte over glas i døren.

Instruktioner

Start dit vindue

•Find eller oprette et mønster, du ønsker at bruge til din blyindfattede ruder ved søger gratis mønstre online eller vælge din mønster fra en bog om glasmosaikker. Når du har fundet dit mønster, antal stykker på dit mønster og tage det til en kopi og print center. Har det mønster størrelse til målinger af din dør glas indsatse og bede om tre eksemplarer; du skære en, bruge en for layout og holde tredje.

•Vælg dit glas. Gå med alle tekstureret eller uigennemsigtig glas for maksimal beskyttelse af personlige oplysninger, eller bland det med facetter, arkitektoniske eller klart glas tilføje interesse samtidig bevare nogle privatlivets fred.

•Klippe mønster med bly mønster sakse, som er specialiserede saks, der skære mønster for at give mulighed for et hul til placering af føringen kom der vil gå mellem glas stykker. Bly kom er en stribe af førende med en kanal, som glas stykker passer ind i at gøre Glasmosaik design.

•Glue mønstret stykker glas med gummi cement. Efter du Placér mønster på glasset, feje pegefingeren over mønster stykke at tvinge ud eventuelle overskydende gummi cement. Gnid tommelfingeren omkring kanterne af mønster brikker til at fjerne den overskydende gummi cement, før du begynder at skære glasset.

•Tag på sikkerhedsbriller og sted glas på en skæring gitter. Skære glasset med et glas cutter. Snit dine glas cutter vil gøre er faktisk ridser-lignende scores i glasset, som vil tillade dig at bryde mønster stykket væk. Score omkring mønster i linjer så lige som muligt og bryde glas væk som du score en linje. Du kan have at gøre flere score linjer før din mønster stykke er skåret ud, men scoring og bryde lige linjer gør det muligt at gøre renere, mere kontrolleret pauser. Brug kører tang (tang med to flade kæber, at anvende jævnt Tryk på begge sider af en score) til pause væk lange, lige linjer og grozing tang (tang med en buet bund og savtakket jaws) til pause væk kortere eller mere buede linjer.

•Grind hver brik ved at skubbe kanterne af glasset i en magt vinkelsliber slibning smule. Drej stykke glas, som du male for at udjævne alle kanter. Fjern mønsteret, vaske glas i opvaskemiddel og vand, tør og markere nummeret mønster på stykket med en markør. Bær altid sikkerhedsbriller, når slibning glas.

Sammensætte vinduet

•Sæt layout kopien af mønstret på en laminerede spånplader. Vedhæfte længder af firkantede molding træ til venstre og toppen af mønstret ved at skrue dem til spånplader. Sørg for støbning har en perfekt ret vinkel på hjørnet ved at kontrollere det med en tømrer square. Denne "jig" vil holde dit projekt sikker og firkantet som du opbygger dit vindue.

•Sæt en længde af zink Y-kom med en halv-tomme fin langs den venstre side af mønstret. Zink Y-kom (strimler af zink, der ligner en Y og har en kanal i toppen af Y der glas stykker passer ind) er typisk bruges til at indramme og give blyholdig glasvinduer mere støtte. Sætte plakat putty under fin øverst, center og bunden af kom så kanalen er parallelle og linet op med ydersiden linje af mønstret. Du vil være passende kanterne af glasset i venstre side af dit vindue i denne kanal.

•Sæt hver brik i sted på mønster og re slibe, hvis det er nødvendigt, for at sikre det passer ordentligt på mønsteret. Mønster stykker bør ikke gå over linjerne på mønster; Dette er, hvor din bly kom vil passe mellem hvert stykke glas.

•Saml dit vindue, arbejder fra nederst venstre kant op. Anbring glasset i udkanten af mønster; Tryk det ind i den Y-kom med en gummihammer; Læg en strimmel af H-kom (bly strimler, der ligner en H) over toppen, butting det til side af Y-kom; mærke på H-kom med en markør at bemærke hvor du skal klippe; og derefter skåret med bly nippers (et værktøj bruges til at gøre rent, præcist snit i bly kom). Kontroller, at kanalen er opad, når du foretager din cut.

•Fit alle brikkerne i vinduet sammen af tappe H-kom hvert stykke kanal ved hjælp af gummihammer. Passer en stopklods---som passer over kanten af glas stykker at holde brik på plads---over de kanter, der ikke er placeret i kom kanaler og sikre stykket ved at trykke en hestesko søm (lang, flad-sidet negle) ind i åbningen på blokken. Fjerne blokken og negle når du er klar til at passe en anden stribe af kom og glas brik til denne målgruppe. Sikre ret, bunden og toppen kanterne med blokke og negle.

•Sæt en længde af zink Y-kom øverst på projektet, butting i venstre hjørne mod det øverste hjørne af Y-kom du har placeret på venstre side af vinduet. Placere et lille segment af Y-kom i højre side, butting det op mod den øverste Y-kom. Markere stedet på den øverste Y-kom. Fjern den øverste længde af Y-kom og klip det på det sted, du har markeret. Bruge bly nippers og holde kanalen, når der skæres. Fjerne det lille stykke af Y-kom til højre. Passe den øverste Y-kom over kanterne af glas stykker på toppen, forsigtigt tappe kom kanal hvert stykke. Gentag for at passe længder af zink Y-kom til højre side og nederst i vinduet.

Efterbehandling dit vindue

•Brush flux (et kemikalie, der tillader loddetin til at overholde i spidsen kom) over hver kom fælles (hvor to stykker af kom mødes) og lodde ved at droppe en lille mængde af lodde (en legering af tin og bly) med spidsen af en loddekolbe på leddet. Bruge en hurtig ned-da-up bevægelse. Bær altid sikkerhedsbriller og en maske, når lodning.

•Drej vinduet over. Dette kan være tricky, fordi vinduet er usikker, så få nogen til at hjælpe dig, hvis du kan. Læg et bræt eller anden flade, robust overflade størrelsen af dit vindue ved siden af panelet og forsigtigt scoot panelet på den flade overflade. Sætte et andet bord eller robust overflade på toppen af panelet til sandwich glasmaleri; forsigtigt vendes. Fjerne den overflade, der er nu over bagsiden af panelet og lodde på vinduet tilbage leddene.

•Applicer glasmosaikker putty at styrke vinduet. Sprede putty på glas; drys en generøs mængde af hvilling (et ikke-slibende pulver) over putty og arbejde det dybt ind i sprækkerne af kom fører med en bænk pensel og fingrene. Arbejde i små områder; omkring 1/3 af projektet på et tidspunkt. Børste væk alle de overskydende hvilling, (som vil absorbere det overskydende Kit) med bænk børste (en naturlig børste med en træ håndtere) og køre en blyant tip langs hjørner til at fjerne enhver oprustning. Vend panelet og Gentag på anden siden.

•Rengør panelet med opvaskemiddel og vand, forsigtigt skrubbe kom leddene med ståluld til at fjerne enhver flux. Lægge panelet på en flad overflade og lad tørre i flere dage.

•Applicer en perle af vandtæt silikone til indvendigt kant af åbningen på døren og sted Glasmosaik panelet i åbningen. Sikre panelet ved hjælp af et punkt driver (et værktøj, der bruges i indramning, der driver diamant-formede punkter ind i en ramme til at holde elementet er indrammet fladt og stramt mod rammen), og køre tre eller fire punkter på toppen, sider og bund.

Tips & advarsler

  • Du kan købe farvede glas værktøjer og forsyninger fra et lokalt eller online glasmosaikker leverandør.
  • Selvom du kan bestille glas online, besøge din lokale glasmosaikker levering butik når du er klar til at vælge dit glas. Tage din mønster og stille personale til at hjælpe dig med at vælge glas, der vil gøre dit projekt pop.
  • Når du bruger kører tænger, placere linjen markeret på toppen af tænger på toppen af linjen scorede klemme tangen med den ene hånd mens du holder mønster stykke i den anden. Hold glasset vinkelret på bordet og fastsætte glasset forsigtigt som du laver pausen.
  • Kører tænger anbefales ikke til brug på barok glas; Barok glas har flere interne stress og er mere tilbøjelige til at bryde op gennem mønsteret, når du kører tænger bruges.
  • Når du bruger grozing tænger, hold mønster stykke i den ene hånd og Placer jaws (buet kæbe på bunden) af grozers lige bag linjen scorede, nær kanten tættest på din hånd. Bringe grozers ned til fjern glas, ligesom du ville gøre hvis du snapping en kvist.
  • Bær altid øjenbeskyttelse når skæring, slibning og lodning glas.
  • Altid lodde i et godt ventileret område.
  • Bære en maske, når lodning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com