Hvordan man laver Drop blad hylde

June 16

En dråbe blad hylde er ideel til små rum eller hvor som helst en handy hylde kan bruges. Drop blad design sætter hylden ud af vejen, når det ikke er i brug, men gør det til et skrivebord, et sted at spise, når selskabet kommer over eller ekstra lagerplads i et vaskerum eller badekar. Hvor som helst du kan få brug for en hylde, men kan ikke altid have værelse, er et godt sted at bygge en drop blad.

Instruktioner

•Decide på størrelsen af den hylde, der er nødvendig. En bestyrelse med en 10 - 12 tommers bredde er en god dekorativ hylde. En tabel størrelse hylde kan være 3 - eller 4-fod i bredden.

•Purchase hængsel hylde understøtter der svarer til størrelsen af projektet hylde. Hængslerne kan købes på et hjem forbedring center eller særlige bestilt fra mange steder online. On-line, har du fordelen af at se de mange muligheder og beregning af størrelse hængslet nødvendige for at understøtte hylden. Hylde støtte hængsel låser på plads når hylden er udvidet.

•Skru halvdelen af hængsel til at hylde på sin underside. Denne side ligger fladt mod væggen eller, afhængigt af hængsel du vælger, kunne det have 1 tomme plads mellem hylden og væg. Dette sparer skade til væggen.

•Measure fra gulvet til hvor hylden er at være. Mindst to hængsler skal være fordelt højst 32 inches fra hinanden. Markere hvert sted med en tømrer blyant.

•Hold hylde til markeringer på væggen med et niveau på toppen. Når boblen er mellem linjerne på niveauet, har en anden bore skruer igennem hængslerne og ind i væggen. Hængslet vil have en release-knappen for at sænke hylden.

Tips & advarsler

  • Overvej at tilføje en støtte ben til hylden, hvis det er en stor hylde. Mange hængsler støtte op til 200 pounds og skal placeres på 32 tommer intervaller. For en bredere hylde bruges som en tabel eller counter forlængelse, kan en rulleliste eller folde-ud ben tilføjes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com