Hvordan man laver ekspansionsled i beton plader

March 31

Beton revner under stress. Det kan knække under stress af varme eller kulde. Som det hærder efter der hældes, krymper det; Denne handling opretter spændinger, hvilket resulterer i revner. Hvordan holder du din beton fra revner? Bruge ekspansionsled. Disse samlinger er rum inden for pladen, der giver mulighed for udvidelse og sammentrækning som følge af ændringer i temperatur og fugtighed, og krympning under hærdning processen.

Instruktioner

•Tilføj ekspansionsled når du hælder din plade. Hvis du hælde din plade i flere hælder, kan du installere færdige ekspansionsled mellem hælder. Ekspansionsled er typisk lavet af kork eller gummi, men du kan bruge tynde lameller af træ.

•Installer ekspansionsled ved at fastsætte en fælles inden for hver af dine hælder. En fælles er placeret mellem den første hæld og anden. Den anden fælles er placeret mellem den anden pour og den tredje og så videre. Leddene er efterladt på stedet. Installation af kompensatorer resulterer i slots du ser i fortove og indkørsler.

•Anvend en samling murske oprette ekspansionsled. Disse er faktisk kontrol leddene og direkte spændingen forårsaget af sammentrækning til den ende plads. Følg denne fremgangsmåde, hvis du ikke bruger færdige ekspansionsled.

•Lay en kvadrerede two-by-four stykke tømmer på tværs af din hærdning beton. Bruge dette som en guide, køre den samling murske i hele pladen. Denne metode kan bruges til projekter som et fortov, men det er mindre praktisk for bredere hælder såsom indkørsler.

•Anvend en cement så for at tilføje Kompensatorer til en allerede afsluttet og hærdet slab. Sæt den så dybde til 1/4 til 1/2 tommer. Køre en kridtstreg for at give en guide til et lige snit. Sæt på sikkerhedsbriller, og kør derefter saven på tværs af pladen. Brug ikke denne metode i stedet for installation kompensatorer eller kontrol leddene under din hælder. Denne metode bør anvendes kun hvis slab foregik uden fuger og leddene skal tilføjes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com