Hvordan man laver en 25th jubilæum Centerpiece

December 6

Oprette en elegant 25th jubilæum tabel centerpiece at fejre et par kærlighed og ægteskab. Sølv er kendt for at repræsentere en 25th bryllupsdag, så brug strålende metalstykker, når du udformer centerpiece. Oprette et midtpunkt for at afspejle pars interesser eller Hobbyer, favoritter blomster. Kalder på personlige ejendele, som skattede fotografier, at lave en dybtfølt tabel præsentation. Holde centerpiece simpelt med bare blomster, eller kombinere flere indretning stykker for en kompliceret udseende.

Instruktioner

•Opret en tabel underlag til at modregne jubilæum centerpiece. Holde det simpelt og rent med en elegant hvid linned dug. Dække bordet med en runner i parrets foretrukne farve eller en farvetone, der afspejler part temaet. Drys bordet med sølv glitter, hvis du beslutter at holde overfladen nøgne.

•Brug friske blomster som omdrejningspunktet for centerpiece. Fyld en skinnende poleret sølv vase med iris, som er den blomstrer, der repræsenterer en 25th bryllupsdag. Supplere iris med ekstra elegant blomster, røde roser eller hvide calla liljer.

•Display indrammet billeder af jubilæum parret som en sentimental touch. Udfylde en sterling sølv ramme med et billede af par på deres bryllupsdag, og en anden ramme med en nylig billede. Har én ramme indgraveret med ordet "Sammen" og den anden med ordet "For evigt." Placere en ramme på hver side af vasen. Gravering af billeder med bryllupsdato og ordene er "Tillykke med jubilæet" en anden mulighed.

•Accent centerpiece elementer med glødende stearinlys. Fyld sølv offerfund indehavere med elegante kegleformede lys i alle farver. Placere vand og Flydelys i en sølv skål er en anden måde at indgyde tabellen med en blød belysning element.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com