Hvordan man laver en 3D-hjorte kunst plakat

March 27

Land indretning er ganske raseri, men hvad nu hvis du ønsker en moderne kunst ser til dit værelse, overveje at gøre dine egne hjorte kunst plakat. Så simpelt som kan være, dette projekt kan gøres til et 3D-kunstværk med blot et par flere trin. Opbygge din 3D-gevirer for en stor udsmykning stil.

Instruktioner

•Tag pris tags og branding klistermærker fra en standard ark skumkerne. Bruge en barbermaskine kniv og en let berøring, hvis der er klistermærke rest, som ikke ønsker at komme løs.

•Prop din foam core mod en stabil overflade. Sørg for at prop er robust nok, at skumkerne ikke vil falde og er ikke i den direkte vej af vinden. En fencepost eller træet virker godt for dette. Bare sørg for det er i et område, hvor oversprøjtning ikke vil være et problem. Når du har sprøjtet limen på skumkerne, skal du tage det inde, hvor du indpakningspapir skal forberedes.

•Lay ud af din rulle indpakningspapir fladt på gulvet med design mod gulvet. Spredt ud i hele roll. Sted food dåser eller tunge blokke i hvert hjørne, så enderne af indpakningspapir ikke vil rulle op, mens du arbejder. Din indpakningspapir kan være, uanset hvad du vælger--en solid farve, et mønster eller en strukturpapir. Der er næsten ingen grænser. Dette projekt, men virker bedre hvis det samme papir bruges for hvert stykke af 3D-kunst plakat.

•Spray en side af skumkerne med en grundig frakke af spray lim.

•Lay ark af skumkerne, selvklæbende side ned, på toppen af indpakningspapir. Glat hænderne over skumkerne for at sikre de største bobler er udbetalt. Flip skumkerne ark, så du kan se indpakningspapir. Skubbe en plastik maling skraber over indpakningspapir og glat det. Prøv at undgå nogen bobler. Begynde i den ene ende af skumkerne og langsomt skubbe plastik maling skraber mod anden enden. Dette vil hjælpe med at fjerne små bobler og folder. Trim overskydende papir fra skumkerne med en barberkniv kniv.

•Spread andet rulle indpakningspapir ud og Fastgør det med fødevarer dåser eller tunge blokke.

•Prop skumkerne, tom side ud, mod en robust overflade. Spray skum core gavmildt og placere den selvklæbende side ned på det andet stykke indpakningspapir. Glat skumkerne og bruge plastik maling skraber til at fjerne eventuelle bobler og folder. Skær langs kanten af skumkerne at fjerne alle de overskydende indpakningspapir.

•Udskrive skabelonen hjorte ud (Se ressourcer for skabelonen). Vælg "8 x 10 udskæring Print" i layoutafsnittet i print dialogboksen.

•Sæt stykker af skabelon sammen med klare tape. Skabelonerne er i flere forskellige stykker, så hvert stykke skal sættes sammen, før du fortsætter. Hjorte hovedet er i to stykker, så du bliver nødt til at tape dem sammen. Du skal tape hjorte kroppen til hjorte hovedet så godt. Let spray bagsiden af skabelonerne med spray lim og placere dem på en skumkerne. Du skal udskrive Hjort hoved og krop skabeloner to gange, og tape dem sammen.

•Lay skabelonen tapede stykker på en skumkerne. Skær omkring skabeloner ved hjælp af en skarp razor knife. Du bliver nødt til at skære hele vejen igennem skumkerne. Fjerne skabelon stykker papir fra skumkerne. Starter ved kanten af papiret, træk det forsigtigt så spray limen ikke trække dine indpakningspapir fra skumkerne. Skåret ud både rådyr og krop stykker. Du skal bruge to af dem senere.

•Saml stykker af hjorte hovedet sammen. Husk der er to rådyr hoveder/organer fra trin 10. Hold gevirer oprejst og slide en deer head i hver af slots på bunden af gevirer. Du har nu en hjort krop med gevirer. Skub den ovale stykke med to slots i bunden af det i selve hjorte back slots. Skub derefter, runde stykke med de to pladser i bunden over to rådyr hoveder. Dette er backboard af rådyr og vil sidde mod væggen. Endelig, sted næse (lille, cirkel pilen brik med to slots) over den forreste ende af den Hjort krop hvor næsen skal være.

•Sæt hjorte på væggen ved at placere fire klart, flad thumbtacks på backboard--en på toppen og bunden og på hver side.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com