Hvordan man laver en åben bund fisk Tank

October 4

Åben bund akvarier er smukke samtale stykker. De er lettere at holde ren, kræver mindre filtrering og give fisk med et mere naturligt miljø. Fordi der er mere areal i en åben bund tank, er der bedre iltning af vandet. Kombineret med en vand mur, tilføjer en åben bund fisk tank til den afslappende atmosfære af en japansk-inspireret gårdhave meditation garden.

Instruktioner

•Brug akvarium-safe silikone lim til at samle 2 plader af 18-tommer af 24-tommer akvarium glas, 2 plader af 6-tommer af 24-tommer akvarium glas og et ark med 18-tommer med 6 tommer akvarium glas i en 24-tommer høj af 18-tommer wide ved 6-tommer rør akvarium, åbne på et af 18-tommer ved 6-tommer ender.

•Sæt 2 klart glas eller akryl brevpressere 12 inches fra hinanden i bunden af tanken, 30-tommer af 30-tommer. Sikre dem til tank bunden ved hjælp af akvariet-safe, klar silikone klæbestof. Tillad klæbemiddel til at indstille natten over.

Uddelingen 24-tommer af 18-tommer med 6 tommer rør akvarium, åbne side ned, på toppen af glas brevpressere ved hjælp af akvariet-safe klar silikone klæbestof. Gør det muligt at indstille natten over.

•Sæt dykpumpe på tank bund. Vedhæfte luften linje mellem pumpen og boble gardin luft stone. Placer boble gardin luft sten fladt inde i røret akvariet. Læg et par håndfulde af akvariet perler i bunden af tanken. Placere et par store akvarium-safe sten i tanken.

•Fyld tank med vand. Tillad tanken at sidde natten over, så at nogen kemikalier i din postevand spreder, eller bruge kommercielle vand balsam. Prime pumpen og tænde den. Cirkulere vandet i 2 til 3 dage før du tilføjer fisk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com