Hvordan man laver en akryl ark bruser Partition

February 20

Hvordan man laver en akryl ark bruser Partition

Akryl ark er et fælles alternativ til vinduesglas i brusebad applikationer hvor en stor bruseniche miljø er opdelt i privat sektioner til individuel brug. Arket akryl tillader lys at passere igennem mens de mange designs og farver kan levere fremragende beskyttelse af personlige oplysninger. Produktet er meget lettere og nemmere at arbejde med end glas, og det er ikke omfattet af brud så let som glas. Installere partitioner kan normalt ske ved en praktisk person ved hjælp af off-the-shelf installation hardware.

Instruktioner

•Measure brusebad skillevæg fra indersiden af den forreste indgang væg til bagvæggen. Fratrække det beløb, anbefalet af U-beslag producenten til installation. Måle højden af panelet fra gulvet til loftet og fratrække beløbet beslag. Typisk, beslagene kan monteres til brusebad overflader først, og akryl indsættes efter parenteserne er på plads.

•Draw lige linjer på overflader hvor du vil montere din parentes. Mulighed for to beslag på øverst og nederste og mindst tre beslag på højde sider på forsiden og tilbage. Jævnt plads din parenteser i din retning.

•Drill gennem beslag til fliser eller sten ved hjælp af en carbide tippes boremaskine, der holdes våde mens boring. Lakere beslaget huller klar silikone. Placer beslaget over hullerne og skru beslaget på plads. Aftørre overskydende silikone, der presser ud. Gentag for alle af parenteser.

•Åbn tilpasning og installation skruer på beslag ved at skrue hver en tur eller to. Justering skruer er på den side af beslaget. Indsætte det akryl ark i én side og top. Tryk på ark stramt i bunden af parenteser. Dette vil give de andre to kanter af akryl til anden siden og i bunden. Center ark i de resterende beslag.

•Sæt affaldstræ under bunden akryl til at løfte det halvvejs inde i det øverste beslag. Sted affaldstræ mellem side akryl og væggen for at centrere akryl i side parentes. Fastspænd skruerne, justering med en skruetrækker på alle beslag til at holde panelet på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com