Hvordan man laver en anti-statisk skrivebord

August 14

Hvordan man laver en anti-statisk skrivebord

For mange er statisk elektricitet en irritation, der forårsager deres hår stå på ende eller resulterer i en generende stød når at røre ved et dørhåndtag. Men statisk chok udgør en mere alvorlig fare for elektronik, især din computer. Du kan købe produkter, herunder anti-statisk armbånd, der hjælpe med at beskytte dit skrivebord objekter fra statisk elektricitet, men disse er ikke altid praktisk. Så prøv flere billige metoder til at beskytte dit skrivebord og computer, fra statisk elektricitet.

Instruktioner

•Rub skrivebord med et stof skyllemiddel ark mindst en gang om dagen. Princippet er det samme som at placere arkene i din tørretumbler til at fjerne statisk klamrer fra tøj. Holde en boks ark ved siden af skrivebord til at holde det statiske forstyrrelser og duftende søde.

•Dæk skrivebord med anti-statisk spray mindst to til tre gange om ugen. Spray eliminerer statisk elektricitet fra rum, beskytter dig og din computer mod potentielle chok.

•Installer en luftfugter i rummet. Den ekstra fugtighed hjælper med at skære ned på mængden af statisk elektricitet, der sendes fra din krop til den metal skrivebord. Ikke konfigurere luftfugter ved siden af skrivebordet til at forhindre skader på din elektronik.

•Fjern alle potentielle statisk elektricitet startere fra dit skrivebord. Grøft den rullende stol til en stationær model og fjerne fremmede objekter, herunder billedrammer eller blyant indehavere.

•Opbevar en metalgenstand nær skrivebordet. Hver gang du nærmer dig arbejde skrivebord touch metalgenstand som en dekorativ statut eller ubrugte nøgle, at decharge statisk elektricitet. Dette hjælper med at beskytte din computer mod potentiel skade.

Tips & advarsler

  • Bære såler gummisko mens du arbejder ved skrivebordet. Dette eliminerer mulighed for at opbygge et statisk chok ved at blande dine fødder på gulvet, både inden og mens du er på skrivebordet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com