Hvordan man laver en attraktiv træ tegn For dit hjem; Ingen skæring behov

December 18

Hvordan man laver en attraktiv træ tegn For dit hjem; Ingen skæring behov

Du kan gøre en attraktiv træ tegn for dit hjem, uden at skære nogen af de træstykker! Du kan købe træ plaque, træ bogstaver og tal, maling, lim og hardware; alt du behøver at gøre er prep, samle, afslutte og installere på din eksisterende inverteret L-formede tegn-indlæg.

Instruktioner

•Planlægning:Denne artikel forudsætter, at du allerede har en typisk L-formede tegn-post (eller andre beslag til at suspendere din tegn) allerede på plads, hvorfra man kan suspendere din nye tegn. Dette tegn vil kunne læses fra begge retninger.

Måle din eksisterende tegn suspension setup, for at bestemme bedst størrelse træ plaque at bruge som kroppen tegn. Craft leverer butikker og nogle hjem centre eller isenkræmmere bære færdige træ plaques i en række forskellige former og størrelser. Nogle er ovale, nogle rektangulære, nogle shield-formede, nogle hjerte-formede, og meget mere. Tænke på mængden af bogstaver, du bliver nødt til at sætte på pladen for din særlige ejendom (Oak Tree Haven, bjergskråning Farm, Meadowlark Manor, osv.); størrelse pladen i overensstemmelse hermed. Bemærk: De fleste af disse færdiglavet plaques er beregnet til montering på flade, og har en kant, der dirigeres til en bestemt figur. Anden kanten er ikke dirigeres. Tegnet kan gøres med plak som-er, eller du kan vælge at re-arbejde det selv at være mere symmetrisk; dvs routing anden kanten, eller slibning det hele i en rundet skikkelse. Nogle hjem centre eller håndværk butikker kan endda bære træ plaques med begge kanter dirigeres; Selvom jeg har aldrig set dem på lokale butikker.

•Pick din forsyninger:Du bliver nødt til at besøge din favorit håndværk butik eller hjem center hvor de bør bære et sortiment af plaques og bogstaver og tal; lim, maling eller lak, monteringsbeslag, og noget andet skal du fuldføre din tegn. Og ingen træ opskæring kræves!

-Vælg dit træ plaque: Brug din planlagte dimensioner, vælge en passende størrelse og behageligt formet plak.-Vælg dit træ bogstaver og tal: igen, baseret på størrelsesbegrænsninger og ved hjælp af din dimensioner; vælge to af hver bogstav og tal, der skal anvendes på plak-tegn. Træ tal og bogstaver er typisk omkring 1/4" tyk, som kan give et attraktivt 3D look. Disse er også lavet i en række andre materialer som plast, aluminium og messing.

-Vælg din lim: du skal bruge en god kvalitet, ydre-habil limning cement; der er mange at vælge imellem; læse etiketter for at være sikker på, at er det egnet til limning af træ bogstaver og tal til den træ plaque til udendørs brug. Og være sikker på, at det tørrer klar; Det gør tingene nemmere!-Vælg din maling eller andre finish: Hvis du vælger at spraymaling, afhente 3-4 dåser af plaque farve og 2-3 dåser for din bogstaver og tal. Hvis du vil male plak en farve (i modsætning til at rydde), bør du også få nogle klare emalje spraymaling til at forsegle den udfyldte forsamling. Jeg gerne forlade plak naturlige, og spray det med klare emalje. Derefter, jeg gerne sprøjte bogstaver en kontrasterende farve.

Hvis du vælger at plette træ, glem ikke at få pletter, tyndere, pensler; og en kompatibel og vejr-tolerant klar lak eller andre top coat.-Vælg din monteringsdele: igen, forudsat at din log-post er den typiske inverterede L-formet enhed, og du vil suspendere din nye tegn fra den vandrette sektion, få skruen øjne, kæde og andre elementer nødvendige, og som gælder for din særlige montering scenario. Brug messing, aluminium eller rustfrit stål hardware for de bedste resultater, hvor det er muligt.

•Rework og sand træ elementer:For de bedste resultater er det en god idé at slibe de skarpe kanter på nogen af de træ elementer. Plaques, bogstaver og tal er som regel tilbage med lille burs; let slibning glatte dem ud.

Hvis du vælger at re-arbejde dine plak for at gøre kanten mere symmetrisk, gøre det nu. Hvis du ønsker at prøve dublere den modsatte side, der føres allerede, og du har udstyr og know-how, go for it.

Eller hvis du har en magt sander, du kan sand hele kanten ned til at være mere afrundet. Dit valg!

•Finish til træ elementer:Hvis du har planlagt at plette elementer, gøre, og sæt dem til side grundigt tørre. Hvis du har planlagt at male elementer, gøre det, og sæt dem til side grundigt tørre.

For de bedste resultater, anvende spray maling i flere lys frakker snarere end færre tunge frakker.

•Saml tegnet:Efter alt er grundigt tør, kan du begynde at sætte de bogstaver og tal på pladen til at oprette din nye tegn. Først bør du layout bogstaverne på pladen som en prøveudsendelse (ingen lim), for at få dem placeret som de skal. Let mark (med blyant) hvert bogstav placering med blot et par af aksemærker, så vil du kunne sætte dem tilbage i de samme steder, når limning dem.

Anvende en rigelig lag lim på bagsiden af hvert nummer og bogstav, og sætte dem tilbage på pladen i de holdninger du markeret til dem. Tryk på fast, så limen presser ud omkring de bogstaver og tal. Forlader den klar lim, der presser hjælper med at beskytte den limede fælles fra vejr og andre elementer; og det forringer kun set meget tæt op.

Hvis du foretrækker, du kan skrabe væk at overskydende lim fra omkring hvert bogstav og tal, men jeg valgte for at forlade det, log på jeg lavede til vores hjem for nylig.

Når alle bogstaver og tal er limet hvor de hører hjemme, placere en tung genstand (bøger, mursten) på limet bogstaver og tal og lad tørre grundigt.

Når limen er tør, Gentag for anden siden af skiltet.

•Final finish:For en afsluttende finish jeg klart-coat fuldførte projektet, at give det lidt mere vejr og element modstand. For de bedste resultater, skal du bruge en klar finish, der er kompatibel med uanset maling blev brugt på plaque, bogstaver og tal.

Klart emalje spraymaling er temmelig sikkert for de fleste top-belægning, men nogle maling kan rynke; Læs etiketterne for at være sikker.

•Installer tegnet nye:Når du har givet den nye træ tegn alle sine finpudsning, og monteret skrue-øjne til tegn og tegn-indlæg som nødvendigt og skære kæden til længden behov, og åbnet kædeled eller skrue-øjne og tilsluttet dem sammen og klemte dem lukke igen; du har fuldført dette projekt! Tillykke med et veludført stykke arbejde! Nyd din nye tegn til dit hjem. Og at tænke det blev gjort uden at skære nogen træ!

Tips & advarsler

  • Planen, planen, planen!
  • Foranstaltning to gange, klip en gang (montering kæde, der er!--ingen træ opskæring kræves på dette projekt!)
  • Læs og følg alle producenter instruktioner og retningslinjer for sikker håndtering, installation, brug, vedligeholdelse, oplagring og andre protokoller for alle udstyr, værktøjer og produkter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com