Hvordan man laver en bad tæppe

February 22

Hvordan man laver en bad tæppe

Når du kravle ud af karret eller brusebad, det er ikke sjovt, stående på en kold, våd gulvet, og du sandsynligvis til at glide og snap en hofte, hvis du mister din fod. Tæerne skal føle varmen fra et bad tæppe under dem, og tæppet skal være stor nok til at føles blød på et hårdt gulv, slidstærk at sætte med daglig brug, og nem at vaske og tørre.

Instruktioner

•Klippe eller rive bomuldsstof i strimler 1/2-inch bred og så længe stoffet vil tillade. Deltag strimler sammen til én lang længde, overlappende ene ende af en stribe over den næste strimmel af 1/2 tommer, og ved hjælp af en syning nål og tråd til at sy dem sammen med tre eller fire Sting. Rulle lang stof strip til en kugle til brugervenlighed.

•Brug bomuld rag strip at strikke en firkant eller en aflang mindst 18 inches lang langs den ene side, ved hjælp af Strik stitch. Store strikkepinde er bedst, så du får lidt løshed mellem Sting. Hvis du løber tør for stof strip, simpelthen rive nogle mere strimler, sy dem sammen som før og fortsætte strik. Forstødt når du er tilfreds med størrelsen af dit strik.

•For at strikke stitch, sætte punktet af din højre nål gennem forreste del af loop af den første søm på venstre nålen og vind garn omkring højre nålen fra tilbage til forsiden. Bruge højre nål pege at bringe sår garn fronten og følgesedlen sting fra den venstre nål.

•Tear flere 1/2-tommer strimler af stof, denne gang 2 inches i længden. Start i det ene hjørne af pladsen strikket. Bruge en hæklenål til at skubbe ene ende af en strip igennem Strik, og træk det næsten halvvejs gennem. Skubbe anden enden af strimlen gennem den næste hul langs, og træk det igennem, så at du har en løkke af stof forankret ved en strand af strik. Binde en enkelt knude i strimler. Fortsæt ad tæppe, binde strimler af stof i strikket base, indtil hele området er dækket og du har en dyb bunke shag effekt på den ene side af tæppet.

•Lad tæppe som det er, eller binde kanterne med Skråbånd. Alternativt kan du rive strimler af stof 1/4-tommer bred, sy dem sammen til én lang længde som i trin 1 og tråd ene ende i en stor-eye stopning nål. Sy et tæppe søm langs omkredsen til neaten kanterne. Skru stopning nålen, guffe i slutningen af strimlen i tæppe søm og sy det sammen med et par sting ved hjælp af en syning nål og tråd.

Tips & advarsler

  • Bomuld jersey stof er en blød alternativ til bomuld strimler. Bare indsamle et bundt af ren men gamle T-shirts og blande farverne.
  • Må ikke bekymre dig om flossede kanter--de gør blot tæppet føles blødere under fode, og hvis du mister et par strimler de erstattes nemt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com