Hvordan man laver en bærbar klimaanlægget arbejde bedre

December 1

Bærbar klimaanlæg typisk air-conditioning enheder, der kan flyttes fra sted til sted og installeret nemt gennem en åbning i et vindue for god ventilation. Dette giver mulighed for fleksibilitet i køling sommerhuse, lejligheder, feriehuse eller lejligheder og kan tillade brugere at cool kun ét rum i stedet for en hele-hjem klimaanlægget eller et vindue enhed, der er fortsat fast i ét sted. Hvis den bærbare klimaanlægget ikke fungerer meget godt, kan nogle grundlæggende fejlfinding hjælpe forbedre ydeevnen.

Instruktioner

•Plug bærbar klimaanlægget i en jordet 3-gren afsætningsmulighed for korrekt power supply og støtte. Enheden kan ikke have strøm nok til at arbejde korrekt med andre forretninger.

•Tilslut udstødning slange fast med air condition og Placer anden enden i et åbent vindue til ordentlig luftstrøm og ventilation under brug. Mens semi-permanent eller permanent installation af slangen er mulig, hvis enheden ikke vil blive flyttet ofte, det er vigtigst at holde slangen lige og fri for obstruktion og placeret solidt i et vindue hver gang klimaanlægget er brugt.

•Undgå at blokere ventilationskanaler og gitre på klimaanlægget under brug, da begrænset luft-flow vil resultere i dårlige resultater.

•Drej ud og frakoble klimaanlægget, hvis vandbeholderen bliver fuld eller kontrolpanelet indikerer, at tanken skal tømmes. Trække vandbeholderen fra forsiden af enheden, tømme i en vask eller andre afløb og erstatte i enheden før genoprette magt.

•Drej på fan for bedre luftcirkulation og afkøling når enheden er tændt og fungerer. Indstil temperaturen på enheden mindst 15 grader under udendørstemperaturen for korrekt afkøling.

Kortindgangsdør producenten af enheden hvis yderligere problemer med performance eller drift findes.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com