Hvordan man laver en Bar af drivtømmer

August 6

Hvordan man laver en Bar af drivtømmer

Drivtømmer er navnet givet til forvitret, rustik stykker af træ, der glider i land fra havet. Træet kommer fra alle dele af kloden og er modelleret af bølger og tid til interessante figurer. De mest almindelige stykker af drivtømmer er Gran, cedertræ, Gran og hemlock træ og kan variere i størrelse fra små akvarium stykker til store, root-formet segmenter vejer flere hundrede pounds. En stor del af drivtømmer toppet med et tykt stykke glas skaber en interessant bar for at underholde dine gæster.

Instruktioner

•Rengør drivtømmer stykke grundigt. De fleste barer er mindst 40 inches i højden, så gør visse din drivtømmer er høj nok til en bar. Efter rengøring stykket, skæres de øverste fremspring så de danner en plan overflade for glas til at overholde. Forsegle drivtømmer med epoxy til at beskytte den.

•Bestil et rektangulært stykke glas, der er mindst 1-1/2 tommer tyk og hænger ud drivtømmer af mindst 6 inches på hver side til baren øverst. Kanten af glasset kan flosset for et elegant udseende, tekstureret med en småsten rock-lignende finish eller børstet for en lineær look.

•Anbring glas på toppen af drivtømmer og markere hvert sted med en ikke-permanent markør hvor skoven opfylder glasset. Fjerne glas og vende det om, placere det på et blødt underlag som et tæppe.

•Applicer klart glas klæbemiddel til hvert sted, hvor skoven opfylder glasset. Vend glasset og placere det på drivtømmer, foring op hver plet, hvor du har placeret selvklæbende.

•Sæt dem afslappet en tung genstand oven på baren på hver sted hvor limen er blevet placeret og gøre det muligt klæbende til tørre natten over. Ren off mærker fra ikke-permanent markør fra nedenunder glasset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com