Hvordan man laver en Bar fra et køkken Pass gennem

May 11

Hvordan man laver en Bar fra et køkken Pass gennem

Gøre dit køkken, passere gennem en bar område til at underholde gæsterne. Hvis du arbejder med et lille rum, har du mulighed for helt åbne det, og installere en granit counter og afføring. Men hvis du vælger at arbejde med pladsen, du allerede har, uanset hvilken størrelse det er, vil du spare tid og penge. Også, du behøver ikke så meget byggeri viden eller færdigheder til at afslutte det med succes. Du har brug for grundlæggende viden om brug af et par værktøjer, sammen med et par tilbehør og en lille omhyggelig planlægning.

Instruktioner

•Udskift den eksisterende køkkenbordet med en ny én, hvis nødvendigt. Alternativt kan du male det med en heavy-duty maling, hvis du vil ændre farven let.

•Installer hængende vin glas indehavere til toppen af indersiden af passerer gennem. Hvis rummet er helt åbne, installere et par hylder øverst på området for at vise din bar glas og spiritus flasker.

•Sæt en bakke på din counter at holde flasker, glas og tilbehør, hvis du ikke ønsker at bryde op åbning visuelt med hylder eller indehavere. Få en roterende modulopdelt bakke til stakken ting ved størrelse, hvis du har plads.

•Sæt bar afføring foran din pass gennem hvis du agter at tjene gæster på det. Bruge plads nedenunder til en vin køler eller yderligere barware reoler hvis du ikke gør.

•Tilføj personlige bar tilbehør til sidst at gøre dit køkken passerer ind i en bar. For eksempel, fremvise en antik karaffel sæt, shot glas samling eller øl krus, som du har hentet fra forskellige lande i jeres rejser.

Tips & advarsler

  • Du kan oprette mange forskellige variationer på en pass gennem bar. Hvis du ikke drikker alkohol eller vin, oprette en brugerdefineret kaffe, milkshake eller snack bar ved hjælp af de samme ideer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com