Hvordan man laver en barkflis Bin

December 14

Hvordan man laver en barkflis Bin

Du behøver ikke at bruge dyrt, kommercielle barkflis at fodre og beskytte din have. Lave dine egne værftet afpuds og husholdningernes scraps i en fornyet agtede udendørs skraldespand. Huller til dræning og vanding omdanne en barkflis-gør maskinen en affaldsspand. Komme ud og give det en rulle på jorden en gang om dagen og i et par måneder vil du blive belønnet med rige, hjemmelavet muld.

Instruktioner

•Få et stort udendørs plast trash kan med en tætsiddende eller låsning låg.

•Kontrollér huller hver 3 eller 4 inches på alle overflader af papirkurven og dens låg, ved hjælp af en boremaskine. Hullerne tillader luft ind kan hjælpe din yard besaetningsartikler og køkken affald til kompost ind i barkflis hurtigt. De kan også bin dræn på regnfulde dage.

•Fyld bin med forholdet 3 til 1 brun materialer såsom værftet afpuds, savsmuld og strimlet avis og grønne materialer som køkken scraps og græs. Roll bin på sin side en gang om dagen til at lufte materialerne og hjælpe dem med kompost. Tilføje nye materialer, som du får dem. Alle de emner, du lægger i din barkflis-gør bin bør være hakkede lille. Køre en plæneklipper over yard besaetningsartikler eller en kniv gennem køkken scraps før du tilføjer til bin. Dette vil hjælpe dem kompost hurtigere og mere jævnt.

•Spread kompost på din have som barkflis i et par måneder. Gemme barkflis i bin indtil behov for fortsat at rulle dagligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com